RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gikk fort: Kasper Stadaas leverte flott innsats sammen med lagkameratene i Heming i Hovedlandsrennet.
Gikk fort: Kasper Stadaas leverte flott innsats sammen med lagkameratene i Heming i Hovedlandsrennet. Foto: Are Kolstad

Hemings jubelhelg

Langrennsløperne fra Heming slo til i Hovedlandsrennet i helgen.

NES: Både Kasper Stadaas og Linn Eriksen gikk inn til pallplass i det som regnes som et uoffisielt NM for aldersklassene 15 og 16 år.

– Vi gjorde det helt klart bedre enn foventet. Det er tøffe tak i Hovedlandsrennet, så dette lover godt for fremtiden til Heming, sier leder i Hemings langrennsgruppe, Olav Stadaas.

Raske løpere

For Linn – som gikk i 16-årsklassen – ble det andreplass på lørdagens sprint, og i tillegg gikk hun en etappe for Oslos bronselag på stafetten.

Kasper fikk tre topp ti-plasseringer i gutter 16 i løpet av konkurransedagene på Nes på Romerike. Fredag ble det åttendeplass i klassisk, lørdag tok han brosnse på sprint – og søndag gikk han Oslo inn til femteplass på stafetten.

– Det var tre gode løp for meg. Jeg hadde ikke noe håp om pallen på forhånd; målet var bare å forbedre åttendeplassen fra i fjor, sier Kasper.

Han forteller at han har trent på å få mer hurtighet med langrennsski på beina.

– Det er blitt en del økter med sprintdrag, smiler han.

Viktig renn

Kasper gleder seg over suksessen til Heming i langrennsløypene. I Hovedlandsrennet var det ikke bare han og Linn som presterte godt, men også Rikke Bergsvand gikk flere gode løp. Lørdag ble hun blant annet nummer seks på sprinten.

– Det var fantastisk innsats av Heming, synes Kasper.

Han er glad for å lykkes i sesongens største skirenn for hans aldersgruppe.

– Dette var et veldig viktig renn, og det er gøy å være med i Hovedlandsrennet. Dette rennet samler alle de beste løperne i landet, men det sosiale er også veldig bra, sier Kasper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere