RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Hengerfestet subbet i asfalten

Manglerud-politiet har rykket ut på både brann, innbrudd og diverse trafikkfarlig oppførsel de siste dagene.

LJAN: Politiet får ikke så sjelden melding fra folk som ser biler eller hengere som tydelig er alt for tungt lastet. En slik melding kom fredag kveld fra Mosseveien ved Ljabruveien.

En varebil var så tungt lastet at tilhengerfestet subbet i asfalten. Bilen kjørte også betydelig under fartsgrensen.

Ved Kongshavn ble en VW Transporter stoppet. Med politieskorte ble den kjørt til biltilsynet på Risløkka for veiing. Der stoppet viseren på 4200 kg – langt over det som var tillatt etter vognkortet. Bilen ble beslaglagt for nærmere undersøkelse, og sjåføren måtte levere fra seg førerkortet.
 

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Fant våpen

MORTENSRUD: I forbindelse med et mindre trafikkuhell mellom en personbil og et vogntog på E6 ved Mortensrud fredag ettermiddag, oppdaget politiet et våpen i lastebilen. Dette viste seg å være en strømpistol.

Denne ble beslaglagt og destruert, og den østeuropeiske sjåføren ble forklart norske regler om å ha våpen.

Pipebrann

BEKKELAGET: Fredag kveld ble det meldt om at det brant i en pipe i Solveien på Bekkelaget. Brannen ble slukket før det oppsto skader.

Brannvesenet presiserer at det er viktig å fyre riktig når vi nå går inn i vintersesongen, og at pipene må være rene. Tørr ved er også viktig å ha.

Hvem kjørte?

SVÆRSVANN: Lørdag formiddag ble en mann pågrepet og kjørt sentralarresten i forbindelse med at en bil kjørte/trillet ut i Sværsvann. Tre personer ble observert på stedet, og den ene stakk til skogs.  Politiet mente dette skulle være sjåføren. Han var tydelig beruset. Men etter hvert ble det tvil om den pågrepne var sjåføren.

Spørsmålet er derfor: Hvem kjørte og hadde ansvar for bilens ferd?

Stjal penger og mobil

KASTELLET: Lørdag formiddag klarte to personer å få med seg penger og en mobiltelefon fra pet.vet.-forretningen i Ekebergveien ved Kastellet. Politiet er i forbindelse med tyveriet interessert i to østeuropeiske menn og en grønn, eldre bil.

Brann i søppelkasse

KARLSRUD: Natt til søndag ble det meldt om brann i en søppelkasse i Raschs vei 38 på Karlsrud. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen. Det var ikke fare for at ilden skulle spre seg.

Tatt med narkotika

BRATTLIKOLLEN: Søndag ved 14-tiden fikk politiet melding om at to personer fiklet med en bil i Sandstuveien på Brattlikollen. De to mennene ble tatt, og ved nærmere undersøkelse ble det funnet noe narkotika på dem.

Innbrudd

BRATTLIKOLLEN: Søndag ettermiddag ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Libakkfaret5 på Brattlikollen. Eier var bortreist, så det er uvisst om hva som ble stjålet. Innbruddet hadde skjedd ved å knuse et vindu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere