RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hennie på nye eventyr

Aksel Hennie leste eventyr, mens Alex Rosén ble utnevnt til «Årets beskyttede». En familiekonsert med Torshovkorpset blir aldri kjedelig.

SENTRUM: – Nå er jeg godt beskytta, strålte Alex Rosén til Østkantavisa, etter at han hadde mottatt den betydningsfulle prisen fra Torshovorkesteret søndag kveld.

– De kunne jo spurt hvem som helst, også valgte det meg? Det er rett og slett en stor ære, fortsatte han, litt mer alvorlig til Alex Rosén å være.

SE AKSEL HENNIE FORTELLE EVENTYR OG ALEX ROSÉN BLI "BESKYTTET" AV TORSHOVKORPSET HER

Full fres

Torshovkorpset er et korps for psykisk utviklingshemmede barn, ungdom og voksne. Korpset har i dag rundt 70 aktive medlemmer fra 8 til 50 år på blåseinstrumenter, slagverk og drill, og opplever for tida en ny giv med stor tilstrømning av nye, unge musikanter.

Enkelte av veteranene i korpset har vært med så lenge som 35 år!

Konserten startet med «Skrotorkesteret» dirigert av Ante Skaug. «Skrotorkesteret» er et rytmeorkester hvor instrumentene er alt fra oljetønner til bildører. En skikkelig pangstart på konserten med masse rytme og energi!

Claudio Latini som har skrevet «Sambaen er løs» var også en del av konserten, og bidro med samba og karnevalstemning sammen med korpset.

De hadde fått med seg skuespiller Aksel Hennie som eventyrforteller, hvor korpset bidro med lyd til fortellingen. En sjarmerende framføring med mye humor som engasjerte et allerede aktivt publikum.

Aksel Hennie var glad for invitasjonen til å delta i showet.

– Jeg ble spurt og hadde da svært lyst til å stille opp. Jeg har vokst opp på Lambertseter i nærheten av et dagsenter for barn med downs syndrom, så det er vel også noe av grunnen til at dette var et arrangement jeg hadde lyst til å stille opp på. Jeg syns det var moro å delta, sa han til Østkantavisa etter konserten.

Prisutdeling

Torshovkorpset delte også ut en spesiell pris til en æresgjest i salen. Og denne gjesten var altså Alex Rosén. Han fikk nemlig tittelen «Årets beskyttede» av Torshovkorpset, som innebærer at han vil bli beskyttet av medlemmene det kommende året.

– Jeg er jo Grefsen-gutt og har hengt mye på Torshov. Derfor var det ekstra gøy å delta på dette når det var selveste Torshovkorpset som spurte. Kjempemoro! sa den lykkelige «tittelvinneren».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere