RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henriks nye jenter

Trener Henrik Wilhelmsen har fått ni solide forsterkninger til Njård foran debutsesongen i 1. divisjon i håndball.

Makrellbekken: Dette kommer til å bli bra. Foreløpig er det litt variabelt, men vi har ikke hatt mye tid til å jobbe med det kollektive, sier Wilhelmsen.
De nye spillerne som skal forsterke Njård er Kine Strand (Bækkelaget), Ive haftorn (Malaga, Spania), Hanne Cathrine Eliesen (Bækkelaget), Toril Midtun (Vålerenga), Hanne Kristin Vedum (Våg), Tiril Ekeberg (Bækkelaget), Elisabeth Naustdal (Lunner), Maren Kallhovd (Fjellhammer) og Anita Håland (Sindal, Danmark).
Er det noen spesiell du har forventninger til?
Jeg håper at Hanne Cecilie blir en sjef i forsvar, og som med sin rutine kan dra lasset bak der, sier Wilhelmsen.

Tempo

Etter at Randi Jørum Sulland (Stabæk) og Bettina Riegelhuth (Bækkelaget) forsvant etter forrige sesong, så mangler det nok noen skyttere i laget.
Vi har mange bra tekniske spillere på laget, og legger opp til en hurtig håndball. Det blir mye overgangsspill, og vi må bli flinke til å brette ut spillet vårt, sier Wilhelmsen.
For et par uker siden deltok Njård i Skjærgårdslekene, og resultatene der viste at laget henger bra med de andre lagene.
Vi slo Drammen og Fredrikstad, spilte uavgjort mot Tertnes og tapte mot Fjellhammer og svenske Skövde, forteller Wilhelmsen.
Hva er sesongens mål?
Det er å etablere seg i 1. divisjon. I løpet av tre år skal vi rykke opp i eliteserien, og dette er et steg på veien, sier Henrik Wilhelmsen.
PS! Njård åpner serien hjemme mot Årstad den 17. september i Nye Njårdhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere