RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

LITT FOR HØY: Den danske lastebilen har fått knust kapellet og har det ene bakhjulet i lufta etter sammenstøtet med broa i Nordstrandveien.
LITT FOR HØY: Den danske lastebilen har fått knust kapellet og har det ene bakhjulet i lufta etter sammenstøtet med broa i Nordstrandveien. Foto: FOTO: TONE GRANHOLT HENRIKSEN

Her ble det litt trangt

En dansk lastebil har kilt seg fast under broa ved Nordstrand stasjon. Bergingsbiler er på stedet.

NORDSTRAND: Det var klokken 09.38 at politiet fikk melding om den danske lastebil som hadde satt seg fast under jernbanebroa i Nordstrandveien, like ved Nordstrand stasjon. Broa er 3,3 meter høy.

– Vi er på stedet nå, det er bare kapellet på hengeren som har skrapt opp i broa, men vi har varslet Jernbaneverket som sender en mann til stedet for å sjekke broa, sier Ola Krokan på politiets operasjonssentral.

FLERE NYHETER FRA OSLO:

Frykter dødsdop: – Det er på linje med drapsforsøk

Dette gjerdet skal hindre biler å falle ned på E18

Syv innbrudd på fire dager

Viking er på stedet og er i ferd med å starte berging av traileren.

Togtrafikken skal ikke være rammet av hendelsen.

– Politiet dirigerer trafikken forbi stedet nå. Lastebilen har nok fått en del skader og har det venstre bakhjulet i lufta, sier journalist Tone Granholt Henriksen som er på stedet.

SISTE NYTT: Litt før klokken 11 er lastebilen nå trukket løs.

– Trafikken er sperret i begge retninger mens arbeid pågår, men lastebilen er løs. Det vil nok ta litt tid før trafikken går som normalt, opplyser Nordstrands Blads reporter på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere