*Nettavisen* Nyheter.

Her blir det post i butikk

BRYN SENTER: Bryn postkontor nedlegges til fordel for Post i butikk hos Ultra på det samme kjøpesenteret. ARKIVFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Posten har inngått avtale for syv nye Post i butikk-filialer i Oslo.

OSLO: Posten nedlegger som kjent lokale postkontor til fordel for Post i butikk i løpet av 2013 og 2014. Mange filialer har vært klare lenge, og nå er syv nye oslofilialer offentliggjort av Posten.

- Vi har brukt ekstra lang tid enkelte steder for å finne gode løsninger for kundene. det gjenstår fortsatt noen få steder før vi har alt på plass, sier konserndirektør Gro Bakstad i Posten Norge.

LES OGSÅ: Posten nedlegger postkontorene

Ikke på Sæter

I listen kan man se at Nordstrand postkontor på Sæter erstattes av Post i butikk hos Matkroken på Ljabru. Dette skjer i uke 13 i 2014. Kundene til dagens postkontor vil også bli fordelt på andre Post i butikk.

I Lambertseter- og Manglerudområdet er det nummer to-filialene som nå er offentliggjort.

LES OGSÅ: Mangler fire Post i butikk i sørøst

Det er Meny på Manglerud senter og Kiwi på Lambertseter senter som har vunnet den siste anbudsrunden til Posten. De åpner i henholdsvis uke 8 og uke 11 i 2014.

Tidligere er det gjort kjent at Bunnpris på Lambertseter og Ryen får Post i butikk.

Bryn og Linderud

Bryn postkontor vil bli erstattet av Post i butikk på Ultra på Bryn senter, i uke 7 i 2014. Her blir det med andre ord liten geografisk forskjell på posttilbudet.

Det samme skjer på Linderud, der postkontoret erstattes av butikkløsning hos Ica supermarked på Linderud senter. Dette skjer i uke 39 i år, som er i slutten av september.

LES OGSÅ: Klager på Post i butikk på Holmlia

Bislett og Frogner

Ellers i Oslo er det nå klart at Elisenberg postkontor erstattes av butikkløsning i Matkroken i Bygdøy Allé i uke 44 neste år.

Bogstadveien postkontor nedlegges til fordel for Post i butikk hos Coop Mega på Bislett. Det skal komme enda en filial for å erstatte Bogstadveien postkontor, men denne er ikke klar ennå.

Noen Post i butikk mangler

Posten jobber fortsatt med å finne erstatninger for postkontorene på Grünerløkka, Røa og Solli.

Postkontorene nedlegges ikke før en erstatning er på plass.

LES OGSÅ:

I april starter nedleggelsene

Her kan postkontoret bli erstattet av en skuff

Gir ikke opp postkontoret på Oppsal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.