RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye moro: Barn og unge har mye å velge i hvis de vil drive med en aktivitet i høst. På Haugenstua har de det meste.
Mye moro: Barn og unge har mye å velge i hvis de vil drive med en aktivitet i høst. På Haugenstua har de det meste. Foto: FOTO: Rolf Grieg

Her er alternativet til kjedsomhet

I høst er det flust med aktiviteter for barn og unge på Haugenstua.

HAUGENSTUA: Denne høsten er det mye som skjer for barn og unge på Haugenstua, med en rekke kurstilbud, døgnåpen skatepark og motorsenteret som tilbyr mekkeinteresserte ungdom utstyr, plass og oppfølging.

- Tilbudet på Haugenstua er utviklet i samarbeid med barn og unge. Vi ønsker å tilrettelegge for gode møteplasser og gi barn og unge en meningsfull fritid hvor de har mulighet til å påvirke det som foregår, forteller Områdeleder Linda Stoller.

Del på Facebook

  • Hver mandag fra klokka 17.00 – 19.30 er det formings- og kokk & kafékurs for barn i 4 – 7. klasse på Haugenstua scene.

  • Ungdom fra 8. klasse og opp til 18 år mulighet til å trene styrke med en treningsveileder på Haugenstua scene tirsdager og lørdager. Fredager er det styrketrening og kostholdsveiledning for jenter.

  • Suksessen med Zumba-kurs for jenter/kvinner fra 8.klasse og oppover fortsetter. Zumba er en dansetrening med enkle trinn og kombinasjoner til latinamerianske rytmer. Det er kun 30 plasser per kurs, så her gjelder det å være raskt ute med å melde seg på.

  • Hver tirsdag kan ungdom fra 8. klasse – 18 år være med på workshop i redesign. Her fornyes gamle sneakers, du kan sy kule bærenett av gamle klær eller friske opp de gamle møblene på Haugenstua scene. Det holdes også DJ-kurs på tirsdager med triksing og miksing.

  • Haugenstua scene ønsker også å arrangere fotokurs for ungdom høsten 2011 dersom det er stor nok interesse. De som ønsker å delta på fotokurs ta kontakt med Bente Fedreheim på e-post: bente.fedreheim@bsr.oslo.kommune.no eller 23 47 19 73 innen fredag 30. september.

  • Hver fredag er det åpen virksomhet på Haugenstua scene mellom klokka 19.00 – 22.30 for ungdom fra 8. klasse - 18 år. Her kan man henge med venner, spille biljard, PS3 og WII, danse, spise mat, bruke PC og mye mer.

  • Det er også aktiviteter i regi av Bydel Stovner på Stig skole i høst. Det blir kurs i forming, keramikk, tegning og maling. Tilbudet gjelder skolens elever.

Påmelding til aktivitetene på Haugenstua scene og Stig skole skjer på Nærmiljøsenteret på Haugenstua.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere