RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er de nominerte!


Cosmicgate.
Cosmicgate.
Syv busser kjemper for å bli Årets Buss i Nordre Aker Budstikke. Her presenterer vi alle de nominerte!Torsdag kåres vinneren. Nå kan du også stemme på hvilken buss som er kulest ved å sende en gratis SMS.

Se bildeserie med flere bilder av alle russebussene her!Savner du din buss? Du kan fortsatt nominere ved å sende oss bilder, enten på redaksjon@nordreakerbudstikke.no, eller ved å sende en gratis MMS med kodeord og navnet på din buss.

Festihval

Jentebuss med 21 jenter fra Engebråten ungdomsskole, som i dag går på Grefsen og Foss. - FestiHval-navnet sier noe om at russetiden er en stor fest. Det er også en slags festival, og vi har derfor valgt navnet. Konseptet er fest, og bussen er en hval. Vi er derfor FestiHval '08, skriver jentene.

Bedrock

22 jenter fra Ullern, Berg, Bjerke, Akademiet, Fagga, Elvebakken, Bredtvet og Sandaker rocker russetiden i bussen "Bedrock". Jentene velger å dra tilbake til steinalderen i russetiden, og har hentet inspirasjon fra Fred Flintstone og byen Bedrock.

Monstars

Kjelsås-gutta på Monstars '08 tar deg tilbake til 1996, da filmen Space Jam med Snurre Sprett og Michael Jordan var på kinotoppen. I filmen må Snurre Sprett & co spille basketkamp mot de slemme Monstars fra Moron Mountain.

Aviators

Aviators består av 22 gutter fra Berg, Sogn, Persbråten og Handelsgym. De har tuftet konseptet sitt på old school piloter.The A-team

Disse gutta fra Nordre Aker har tuftet konseptet sitt på TV-serien A-team. - Til konseptet har vi også tatt en frontfigur, og det er selvsagt Mr. T, eller B.A. Baracus som han heter i serien, skriver gutta.

Cosmicgate

26 nabogutter fra Nordberg har tatt fatt på russetiden med et smil.

The Red Lion

Gutta på The Red Lion er hovedsakelig fra Berg. Konseptet er basert på en gammel engelsk pub.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere