*Nettavisen* Nyheter.

Her er de nye bydelsdirektørene

NY BYDELSDIREKTØR: Per Morstad er ansatt som ny bydelsdirektør i Bydel Nordstrand. Morstad har hatt ledende stillinger i Oslo kommune de siste åtte årene. Da dette bildet ble tatt i 2008 delte han ut grønne capser til førsteklassinger ved Ekeberg skole som direktør for Trafikketaten. Arkivfoto

Byrådet har ansatt fire nye bydelsdirektører i bydelene Søndre Nordstrand, Nordre Aker, Bjerke og Nordstrand.

Klikk på bildet for å forstørre.

BJERKE: Kari-Anne Mathisen får forlenget sitt åremål som bydelsdirektør i Bydel Bjerke.

OSLO: Ansettelsesprosessen har vært ledet av Byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester.

– Vi får nå fire kompetente toppledere til å lede store og viktige virksomheter for Oslos innbyggere. Vi har store forventninger til våre ledere og høye ambisjoner på vegne av våre innbyggere. Vi ser frem til å få dem med på laget, sier sosialbyråd Anniken Hauglie (H).

Bydel Søndre Nordstrand:

Hans Reidar Ness tiltrer stillingen som bydelsdirektør i Søndre Nordstrand. Ness er utdannet siviløkonom og har tilleggsutdanning som autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Han har siden 1996 innehatt direktørstillinger innen Orkla-systemet, derav fire år som administrerende direktør for Bakers og tre år som konsernsjef for Estrella Maarud.

Bydel Nordre Aker:

Øyvind Henriksen tiltrer stillingen som bydelsdirektør i Nordre Aker. Henriksen er utdannet lærer og har en mastergrad i management fra BI. Han har hatt en rekke lederstillinger i offentlig sektor siden 1995 og har siden 2005 vært avdelingsdirektør for oppvekst i Bydel Grünerløkka.

Bydel Bjerke:

Kari-Anne Mathisen får forlenget sitt åremål som bydelsdirektør i Bydel Bjerke. Mathisen er utdannet jurist, og har hatt flere lederstillinger i Oslo kommune siden 1992, som personalsjef ved Aker sykehus og direktør ved Arbeidstreningsbedriften.

Mathisen har hatt stillingen som bydelsdirektør i bydel Bjerke siden 2007.

Bydel Nordstrand:

Per Morstad tiltrer stillingen som bydelsdirektør i bydel Nordstrand. Morstad er utdannet jurist og har eksamen fra Luftforsvarets befalsskole og økonomisk/administrativ linje ved Luftkrigsskolen.

De siste åtte årene har Morstad hatt ledende stillinger i Oslo kommune, fem år som etatsdirektør for Trafikketaten og tre år som seksjonssjef i Byrådsavdeling for miljø og samferdsel.

Byrådsavdelingen informerer om at det ikke er endelig avklart når de nye direktørene tiltrer i stillingene. Mer informasjon vil bli gitt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.