*Nettavisen* Nyheter.

Her er det fint!

Fornøyd: Vilde Bauer Andreassen og Nora Staff likte det de så på omvisningen på Persbråten videregående skole.

Midtstuen-elevene Vilde Bauer Andreassen og Nora Staff skal snart velge hvilken videreågende skole de skal starte på i høst. Begge lar seg friste av Persbråten videregående skole.

Klikk på bildet for å forstørre.

Elevguide: Axel Bendvold var elevguide på de åpne dagene. Hane mener Persbråten gir de skoleflinke gode muligheter.

PERSBRÅTEN: I høst blir det enda litt mer alvor for Midtstuen-jentene. Videreågende skole venter. Snart må de velge hvor de vil gå. Under den åpne dagen på nye Persbråten videregående skole fikk hundrevis av 10.klassinger innom. De fikk en presentasjon om hva skolen kan tilby. Både av linjer og fasiliteter. Elevgude Axel Bendvold gjorde sitt beste for å skryte av skolen sin.

Persbråten gir mange muligheter til de skoleflinke. Det meste ligger til rette for elevene her. Det er en veldig bra skole, både miljømessig og utstyrmessig, sier Bendvold mens han har en omvisning for en gruppe nysgjerrige elever.

Før omvisningen har de fått hva Persbråten kan tilby. Blant annet at det er muligheter for de som vil satse på idrett. Og at hver elev får hver sin PC. I tillegg fikk de vite at elevene kan få tett oppfølging fra lærerne.

Vilde og Nora virker fornøyd med de det har sett.

Fint!

Det virker som en veldig fin skole. Vi har vært innom Fagerborg tidligere i dag. Der var det også veldig bra. Men jeg får litt lyst til å søke her. Det er kult her, litt sånn amerikansk stil over skolebygget, sier Vilde.

Persbråten ser ut til å være en av de beste videregående skolene i Oslo. Jeg tror mange ønsker seg hit, sier Nora.

Foreløpig har de god tid til å bestemme seg. Søknaden skal ikke sendes avgårde før i vår. 12. juli skjer førsteopptaket av elever.

Fornøyd rektor

Rektor Emil Hasle er fornøyd med besøket de to dagene skolen hadde åpen dag.

Til sammen har vi hatt om lag 550 elever innom, og det er veldig bra. Jeg regner med at vi får bra med søkere i år. Antakelig får vi flere enn i fjor, sier Hasle.

Persbråten har 174 plasser i studiespesialisering og 60 i idrettsfag. Skolen samarbeider blant annet med Heming og Oslo skikrets.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.