*Nettavisen* Nyheter.

Her er Holmlias nye supermann

MOT NORDSTRAND: Issam Aziman i aksjon under lokaloppgjøret mot Nordstrand på lørdag. Foto: Foto: Alice Johansen

Issam Aziman scoret sitt første mål for Holmlia mot Nordstrand denne helgen.

HOLMLIA: Svært få av de vel 50 tilskuerne under lokaloppgjøret mellom Holmlia og Nordstrand visste navnet på spilleren som satte inn 1–0-scoringen til Holmlia.

Issam Aziman har tidligere hatt kontrakt med A-laget til Lyn, men har det siste halve året vært på sidelinjen på grunn at et røket leddbånd.

SE BILDER FRA KAMPEN HER!

Vill målfeiring

For fire uker siden ble han Holmlia-spiller, og på lørdag satte han inn sitt første mål for rødtrøyene i det 40. minutt.

­– Det var tungt å spille en hel kamp igjen, men jeg merker at jeg er på vei tilbake. I dag var det utrolig gøy å være Holmlia-spiller, sier Aziman, som også har et opphold i KFUM Oslo bak seg.

Det ble hele fem mål til i lokaloppgjøret som endte 5-1, og mens de andre scoringene ble feiret med en finger i luften og litt klemming, klemte Aziman like greit til med en flikk flakk og baklengs saltomortale.

– Det føltes utrolig godt å sette inn det målet. Jeg har en bror som er breakdanser, og han har bestandig presset meg til å gjøre litt triks, sier målscoreren selv.

– Tung i baken

Holmlia-trener Per Utne er naturligvis fornøyd med sin nye signering.

– Han har bare vært med oss i en knapp måned, og er litt tung i baken akkurat nå. Jeg forventer mye av han når han blir litt bedre trent.

Fullt like fornøyd var ikke Nordstrand-spillerne etter kampen.

– Nei, dette var ikke noe bra resultat. Vi har mistet mange av nøkkelspillerne fra i fjor, og er ikke så veldig samspilte, noe som fører til at vi rakner litt i andre omgang, sier Petter Nyhus, som er hentet fra Nordstrands juniorstall.

Rolig kamp

Lokaloppgjørene mellom Holmlia og Nordstrand er kjent for å ha litt temperatur i seg, men Utne var imponert over begge lags spillestil på lørdag. Dommer Shervin Heydary holdt samtlige kort i lomma under kampen.

– Det var en veldig god tone mellom lagene, alt gikk veldig fint for seg, sier han.

Holmlia tok sin første seier for sesongen, og står nå med fem poeng på fem kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.