*Nettavisen* Nyheter.

Her er kandidatene til «Årets navn 2011»

Kandidater: Årets fire kandidater, valgt ut av redaksjonen i Lokalavisene Oslo, er Prableen Kaur, Erik Kjeldstadli, Arne Storøy og Mostafa Abdellaoue. Hvem av de som vinner er opp til deg.

Nå kan du stemme på den du mener fortjener hederstittelen «Årets navn 2011».

GRORUDDALEN: Årets kandidater varierer stort når det gjelder begrunnelsen for sin nominasjon til «Årets navn 2011». Felles for dem alle er at de i kraft av sin person har brukt sine egenskaper på en måte som kan glede og inspirere de som blir berørte av deres handlinger.

Gi din stemme i bunn av artikkelen.

Mange personer i, eller med bakgrunn fra Groruddalen har gjort en flott innsats i året som gikk. De følgende fire er de vi i Lokalavisene Oslo mener fortjener hedersbetegnelsen mest. Hvem som vinner er opp til deg.

Fram til fredag 27. januar klokken 12.00 kan du stemme på din favoritt her på våre nettsider.

Prableen Kaur:

prableen

Hva har hun gjort?

22. juli var Ap-politiker Prableen Kaur på Utøya. I tiden etterpå har hun vært blant de som har gitt Utøya ofrene et ansikt og en stemme.

Hun har stått fjellstøtt i den vanskelige tiden etter massakren, og har fremstått som reflektert og dyktig. Kaur har også i kjølvannet av 22. juli holdt taler og har skrev et blogginnlegg som ble slått stort opp i nasjonale og internasjonale medier.

Hun ble høsten 2011 også tidenes yngste bystyrerepresentant i Oslo, og ble stemt inn med nesten 4000 personstemmer.

Erik Kjeldstadli:

Kjeldstadli

Hva har han gjort?

Etter åtte år som bydelsdirektør har Erik Kjeldstadli styrt Bydel Alna til å ha best økonomisk resultat av samtlige 15 av Oslos bydeler.

Kjeldstadli har vært en tydelig leder, med interesse for alle utfordringer bydelen har møtt, og har spesielt i år vært sterkt fokusert på å skape arenaer og møteplasser for ulike befolkningsgrupper. I tillegg har han gitt mange ungdommer muligheter til å være aktive i sine nærområder ved å bevilge penger, støtte opp og koordinere prosjekter.

16. november ble han tildelt prisen «Kunsten å lede», årets leder 2011, av HR Norge.

Arne Storøy:

arne

Hva har han gjort?

Som mangeårig ildsjel på Lindeberg er Arne Storøy nominert for sin utrettelige innsats for kulturlivet i Groruddalen. I år, som også tidligere år, har han vist et enormt engasjement og har vært en pådriver for Lindebergkulturens venner.

Arne Storøy har en finger med i spillet blant det meste som skjer i kulturlivet i nærmiljøet.

Mostafa Abdellaoue:

mos

Hva har han gjort?

Fotballspiller Mostafa Abdellaoue ble toppscorer i Tippeligaen 2011 med 17 mål for Tromsø IL, på utlån fra Vålerenga. Inspirerer med sine prestasjoner på banen og er et forbilde for mange unge i form av sine egenskaper og utrettelige innsats på fotballbanen.

Spilleren fra Årvoll, med bakgrunn i Hasle/Løren, Skeid og Vålerenga, har imponert stort i Tromsø-drakta i årets sesong.

DittOslo.nos/skjeriOslo.nos brukerbetingelser: http://dittoslo.no/diverse/brukerbetingelser-1.6451098

Spre gjerne saken på Facebook og Twitter, og send link på epost til kjente og kjære i Groruddalen, slik at flest mulig får sjansen til å stemme!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.