Gå til sidens hovedinnhold

Her er Njårds ti nye fjes

Med "halve" Bækkelaget, og totalt ti nye spillere i stallen skal håndballdamene til Njård rykke opp i Postenligaen i løpet av to år.

MAKRELLBEKKEN: - Målet er helt klart å rykke opp i løpet av de to årene, sier Henrik Wilhelmsen.

Treneren førte Skrim opp i Postenligaen forrige sesong, nå er han tilbake på gamle trakter med et ganske nytt og spennende Njård-mannskap.

LES OGSÅ: Spillerflukt fra Bækkelaget

- Styrken vår er at vi har en veldig bra bredde. Vi har vært minimum 16 spillere på alle treningene så langt, og vi har heller ingen stjernespillere i troppen, sier Wilhelmsen.


Ti nye spillere

Martine Welfler (BSK), Linn Anita Bergland (Larvik), Lise Glosimot Kjeldsberg (BSK), Marielle Martinsen (Hønefoss), Anna Nordaunet (Larvik), Katharina Young (BSK), Marit Røe (OSI), Heidi Eieland (BSK), Carina Skjæret (BSK) og Vilde Johansen (Gjøvik) har alle meldt overgang til Njård.

- Vi har skikkelig konkurranse på samtlige plasser, og det tror jeg er sunt. Det skal vi nyte godt av, og vi har mange som kan melde seg på og ta ansvar, sier Wilhelmsen.

- Kan det ikke bli en utfordring med for mange og jevngode spillere?

- Det som er veldig positivt er at vi har et samarbeid med Ullern. Det betyr at vi har lag i første -andre -og tredjedivisjon sånn at alle får mye spilletid, sier Wilhelmsen.

LES OGSÅ: Lynvingen scoret 10 for Njård

Njård vil garantert kjempe i toppen med dette mannskapet, og Wilhelmsen tror de tøffeste utfordrerne vil bli Sola, Levanger, Flint og Rælingen.

Welfler forsterker

En av de ti nye spillerne i Njård er Martine Welfler. 22-åringen kommer fra Bækkelaget, og er også fast inventar på det norske beach-håndball landslaget.

I vår var hun veldig nær kontrakt med Nordstrand, men de ville ikke la henne dra til beach-VM i Brasil i juli - og da hoppet Martine på et spennende tilbud fra Njård isteden.

- Beach-håndball betyr mye for meg, så jeg håper jeg kommer med til VM, sier 22-åringen.

LES OGSÅ: Wilhelmsen vil ha Njård ut i Europa i 2020

Men Martine vil gjerne spille i Postenligaen på sikt.

- Jeg angret på at jeg ikke gikk til Oppsal da jeg hadde sjansen i fjor, men nå håper jeg vi klarer å rykke opp med Njård, sier Martin Welfler.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar