RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Norges triksekonger


TRIKS: Disse gutta mangler i hvert fall ikke ferdigheter med ball.
TRIKS: Disse gutta mangler i hvert fall ikke ferdigheter med ball.
Noen hver kan bli svimle når Joakim Evensen (21) og Tobias Brandal Busæt (17) viser sine ferdigheter med lærkula.

SPEAKER.NO: Til og med brasilianere på Copacabana hadde stoppet opp og latt seg forbløffe hvis de to nordmennene hadde lekt seg på den verdensberømte stranda.

Det er sambarytmer over Tobias og Joakim når de setter i gang. De kjæler med ballen som en maler gjør med penselen og mestrer så å si alt. Ingenting er uprøvd.

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo, som serverer finesser ingen kan utføre med samme estetikk på fotballbanen, ville ha blitt som en smågutt å regne i dette freestyle-selskapet. Det sier i grunn det meste.

WEB-TV: Se triksene som Ronaldo ikke greier

Les også: Verdens dyreste fotballspiller

- Han er en nybegynner i dette gamet, men likevel den spilleren i verden som kommer nærmest freestylerne. Vi har sett noen av triksene hans på You Tube. Det han gjør der er helt elementært for oss, sier Busæt og Evensen, nordmennene som har dannet og utgjør det norske freestylelaget, til Speaker.no.

På banen hadde de blitt svimmel av Ronaldo, men på scenen i et «one man»-show hersker det ingen tvil: Da er Joakim og Tobias i særklasse!

Les hele saken på Speaker.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere