RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Oslo-damenes favorittkjekkas i Brasil-VM

Hovedstadens kvinner har talt og kåret Fotball-VMs heteste mannebein. Men vinneren måtte ut i ekstraomganger mot en landsmann, for å gjøre seg fortjent til utmerkelsen. Hvem det er snakk om ser du i videovinduet øverst i artikkelen.

SENTRUM: Et gammelt ordtak sier at ''Smaken er som baken, den er delt''! Slik er det med synet på aktørene som deltar i årets VM i Brasil også.

736 fotballspillere, fordelt på 32 nasjoner, gir et bredt mangfold av menn, men noen er naturligvis mer populær enn andre når det kommer til det estetiske.

Kvinnelig jury

DittOslo ønsket i den forbindelsen å finne ut hvem Oslo-damene i alle aldre synes er den flotteste VM-deltageren. En intern, kvinnelig jury fikk først nominere syv kandidater, som deretter ble vist til kvinner i Oslos gater.

LES OGSÅ: Inviterer til gedigen VM-fest på Kontraskjæret

LES OGSÅ: Slik spilles fotball VM

Ronaldo vraket

Foruten den populære Barcelona- og Spania-duoen Fabregas/Pique, var også Spanias Iker Casillas, Argentinas Sergio Aguero, Elfenbenskystens Didier Drogba, Ghanas Kevin Prince Boateng og USAs Tim Howard rangert som kjekkere enn verdens beste fotballspiller i 2013, Portugals Cristiano Ronaldo.

Se hva Oslo-damene mente om kandidatene til kjekkas-utmerkelsen. Snurr film øverst i artikkelen! 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere