RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her er Postenligaens råtass


MÅLENE STRØMMET INN: Senka Buljan (bildet), Jenny Osnes Græsholt, Henriette Ekeland Svenningsen og Christina Solheim Andersen scoret alle fem mål hver mot Levanger.
MÅLENE STRØMMET INN: Senka Buljan (bildet), Jenny Osnes Græsholt, Henriette Ekeland Svenningsen og Christina Solheim Andersen scoret alle fem mål hver mot Levanger. Foto: Solfrid Therese Nordbakk
Håndballspiller Nerma Pandza leder bestrafningsstatistikken med god margin.

BJØRNDAL: Onsdag kveld rundspilte Nordstrand gjestene Levanger i Bjørnholthallen, og da kampen var slutt viste poengtavla hele 32-19 til hjemmelaget.

Viktig for et Nordstrand-lag som trenger poeng mot bunnlagene for å unngå å komme under streken.

– Jeg hadde ikke forventet at vi skulle vinne så lett. Vi står veldig bra i forsvar og har en god keeper (Ine Karlsen Stangvik, journ. anm), så det er nok oppskriften på at det går så bra, sier Nordstrand-spiller Nerma Pandza.

Råtass

Med 13 to-minuttere og ett rødt kort er hun ikke bare Nordstrand-lagets råtass, men hun topper statistikken for alle damelag i Postenligaen med god margin.

Jenny Osnes Græsholt mener at lagvenninnen er en liten frekkas også utenfor banen. Se videointervju med Panza og Græsholt øverst på siden!

Til sammen har hun en poengsum på 36 straffepoeng, det er åtte mer enn andreplassen som tilhører Kristiansand Vipers Susann Iren Hall, som altså har 28.

Les mer om topphåndballen i Oslo på vår håndballside!

– Imponerende

I fjor vant Solas Marianne Klepp Andersen bestrafningsstatistikken med sine 40 straffepoeng på 22 kamper.

Og med bare 13 kamper spilt er det ikke lenge før Pandza gjør Andersens poengsum til skamme.

Det høres imponerende ut, det er bra jobba, sier Nordstrand-trener Bendik Berg og flirer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere