RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Her er skiføret i Oslo!

I byen er det litt hvitt, men i marka ligger skiløypene klare til vinteraktivitet.

MARKA: Friluftsetaten har laget årets første skiløyper på grusveier i området rundt Frognerseteren og strekningen Kjelsås–Movann–Tømte. "Skiløypene" er kjørt med snøscootere, og er ikke vanlige skiløyper, men snø som er pakket sammen, uten skispor. Etter hvert som det blir mer snø, vil Friluftsetaten bruke tyngre og større løypemaskiner og preparere de ordinære løypene med skispor.

LES OGSÅ: Mens vi venter på snøen

Bra føre fra Movatn

Skiforeningen meldte onsdag om 15–25 centimeter snø i de høyeste områdene av Oslomarka, og om gode skimuligheter på skogsbilveier og åpne områder.

Turplanleggernettstedet UT.no opplyser at fra Movatn i Maridalen leder skiløypene nordover i Nordmarka og sørover i Lillomarka, og at forholdene er gode.

– Jeg har vel gått i cirka tre timer, fra Movatn og opp til Holmetjern lenger inn i Nordmarka, og har hatt godt føre hele veien, sa Jonas Blomstedt til UT.no onsdag.
 

Føremeldinger

For oppdaterte føremeldinger, se Skiforeningens løypedatabase her!

Friluftsetatens interaktive løypekart over Oslomarka finner du her!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere