Gå til sidens hovedinnhold

Her er stealth-musa

Et utmerket produkt som mangler det lille ekstra.

HARDWARE.NO: Det siste tiåret har det vært satt fokus på musearmsrelaterte plager, tiden har gått sin gang og man har man stadig konstruert bedre og bedre ergonomiske produkter.

Vi har tidligere sett på et par av Rollermouse sine alternativer til den konvensjonelle musepekeren, og blitt særs fornøyd.

Denne gangen har vi testet Handshoemouse, som er en enorm musepeker der absolutt hele hånden din hviler på samme enhet.

Les også: Er dette en mus-revolusjon fra Microsoft?

Meget god ergonomi

Handshoemouse er uten tvil et meget godt ergonomisk produkt, det vil vi bare fastslå med en gang.

Med armen i riktig stilling, noe som innebærer at alt fra håndleddet til albuen ligger flatt på skrivebordet, er dette faktisk et veldig komfortabelt produkt.

Musen kommer i forskjellige størrelser, slik at den kan tilpasses akkurat din hånd, og den er formet slik at hele hånden, inkludert håndleddet, hviler på musen.

Det eneste du dermed rører på når du benytter musen, er albuen og skulderen. Over lengre tids bruk er den behagelig, selv om den til tider kan bli litt klam.

Mangler det lille ekstra

God ergonomi til tross, vi synes denne musen mangler den siste lille faktoren som virkelig hadde gjort dette til et knallprodukt.

Ergonomiske produkter er generelt sett veldig dyre, og vi tar høyde for slikt, men her dreier det seg om en mus til 1000 kroner. Da synes vi det er naturlig å forvente justerbar vekt og ikke mint flere funksjonsknapper. Det helstøpte plastskallet kunne gjerne også bestått av et litt mykere og mindre glatt materiale.

Ergonomisk sett, er det et meget godt produkt, men et par ekstra knapper og en litt mer elegant utførelse hadde løftet dette produktet.

Les hele testen av Handshoemouse på Hardware.no

Les også våre tester av:

Les også disse sakene på Hardware.no

Razer lanserer mekanisk tastatur

Barskt spillstash fra Logitech

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus