Her får hundene både spa og pedikyr

Hundene får mye oppmerksomhet. Både i grupper og individuelt.

Hundene får mye oppmerksomhet. Både i grupper og individuelt. Foto: Foto: Silje Seterseter

Midt på Majorstuen kan travle hundeeiere sette hunden sin i en toetasjes hundebarnehage. Det spesielle her er at de firbeinte også gis spabehandling.

Hundene har flere leker å bryne seg på når de ikke er på spa. Foto: Foto: Silje Seterseter

I hyllene kan du velge mellom blant annet neglelakk og hundeparfyme. Foto: Foto: Silje Seterseter

MAJORSTUEN: – Hos oss får hundene unike velværebehandlinger. Eierne kan selv velge mellom for eksempel pedikyr, glitrende pels, aromaterapi eller ansiktsskrubb for dyrene, sier Jade Madelen Fritz, som står bak hele konseptet.

Noen av behandlingene inngår i hundebarnehagens medlemskap, og produktene leveres fra Japan. Videre skal spaavdelingen utvikles med en hundefrisør.

– Vi spiller avslappende hundemusikk og har stort fokus på trygge grupper og hygiene. Dette er et sted kun for små hunder. For at det til en hver tid skal være rent i lokalet, må hanhundene gå med markeringstruse, fortsetter hun.

City Dog Daycare driver Fritz sammen med daglig leder Ken Øybakken. Han forteller at urolige hundeeiere kan se hundene sine gjennom et web-kamera hele dagen, og mener dette er et viktig tilskudd til byen. Hundeeiere med dårlig samvittighet, kan nå dra på jobb uten å være urolig for den som må bli igjen hjemme.

Like viktig som barn

– De som får medlemskap her, skal føle seg privilegert. Vi har en prøveperiode for å se hvordan det fungerer for både hunder og eiere. For at medlemskapet skal gå igjennom, må det fylles ut en registreringsliste slik at vi vet at hundene er vaksinert, og de firbeintes forskjellige behov, sier daglig leder.

Å sette dyrene i hundebarnehage er kanskje ikke et behov for alle, men grunnleggerne av City Dog Daycare mener det er utrolig viktig at hundene er sosiale.

– Det er like viktig for hundene som for barna med stimulans, hevder Øybakken.

Her skyter Fritz inn at det er like viktig at hundene skjemmes bort som menneskene og mener bestemt at velværebehandlingene er til glede for både dyrene og eierne.

– En gjørmebehandling vil gjøre pelsen til hundene mykere. En langhåret hund vil etter dette røyte mindre og bli lettere å børste, sier hun.

Bli med en dyrepleier på jobb: – Vi går ekstremt langt for dyrene våre

Vil bli størst

Det er ikke bare hundene som skal sosialiseres her. Også eierne er velkomne til forskjellige temakvelder og hundetreff. I tillegg er det mulig å leie lokalet til bursdager for hundene og andre fester.

– Jeg har skapt en unik idé. Målet er å bli størst her i byen og skape et varemerke. De eneste konkurrentene jeg føler vi har er hundeluftere. Fordelen med å komme til oss istedenfor er jo at du ikke trenger å slippe fremmede inn i ditt eget hjem, og at hundene har selskap hele dagen, sier Fritz.

Hos City Dog Daycare har de plass til 30 medlemmer i alle aldre.

Les også: Dyr uten forsikring risikerer å bli avlivet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag