*Nettavisen* Nyheter.

Her finner du den varmeste badeplassen i Oslo!

stille: Stensrudtjern kan friste med 20 grader i vannet, men ingen lar seg friste når regnet pøser ned dag etter dag. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

De fleste av oss forbinder vel juli med sol og bading - og da helst med god vanntemperatur.

STENSRUDTJERN: Det siste begynner det å bli, og høyest temperatur er det nå i Stensrudtjern. 20 grader er målt, og det skulle tilsi at mange gjerne vil kaste seg uti.Men av naturlige grunner er det svært stille ved tjernet utenfor Klemetsrud. Bar et par ender dupper i vannskorpsen.

Varmest i Stensrudtjern og Ulsrudvann

Med svært god økonomisk hjelp fra Klemetsrud vel er stranden satt i flott stand, og flytebrygge klar. Men det er altså for tiden ikke mye fristende å kaste seg uti. Regn i strie strømmer dag etter dag betyr at badesommeren er utsatt.

LES OGSÅ: Vær på vakt for flere våte dager...

Men skulle det nå dukke opp en dag med finvær, er Stensrudtjern det stedet hvor vanntemperaturen har blitt høyest: 20 grader. Den samme temperaturen skal det nå også være i Ulsrudvann.

SE GUIDEN: Dette gjør du i et regntungt Oslo

Her er badetemperaturene

Vanntemperaturlisten forøvrig for Oslos strender - både i ferskvann og i sjøen ser slik ut (oppdatert 11.07):

19 grader:

Hvervenbukta, Katten, Nordstrand bad, Solviksbukta (Malmøya), Skraperudtjern, Nøklevann, Nøklevann, Ingierstrand og Bestemorstranda.

18 grader:

Brekkedammen (Frysja), Gressholmen, Hovedøya, Huk, Langøyene, Lutvann, Sognsvann, Steinbruvann, Trollvann og Vesletjern.

17 grader:

Kapteinsputten, Bogstadvannet og Badedammen ved Grorud.

16 grader:

Svarttjern

Se oppdaterte badetemperaturer her

SE GUIDEN: Her finner du Oslos badeperler


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.