*Nettavisen* Nyheter.

Her finner du loppene i vest

Full fres: Det gjelder å ha tempoet oppe når startskuddet går.foto: Arkiv

Denne helgen er det bare å børste støv av joggeskoene. Nå er det klart for loppemarked ved Smestad, Voksen og Lysejordet skole.

SMESTAD/VOKSEN/LYSEJORDET: Klar for å gjøre et kupp? Finne nettopp det du har lette etter i mange år, men ennå har tilgode å finne. Denne helgen er det store muligheter for suksess ved både Smestad, Voksen og Lysejordet skole. På Smestad skole er, tradisjonen tro, gymsalen fylt til randen med spennende lopper selv for de mest kresne.

Her er oversikt over loppemarkedene i vest utover våren.

– Denne gangen utvider vi vår bokavdeling og kommer til å ha alt av bøker, CD’er, LP’er og lignende artikler i et stort boktelt ute. Vi opplever at det er stadig stor etterspørsel etter gode LP’er, fortelles det fra loppekomiteen på Smestad skole.

Klær, sykler, sofaer, kopper og kar. Som alltid lønner det seg å være tidlig ute for å få kloen i de aller mest ettertraktede loppene.

– Hvert år hører vi om noen som har gjort et realt kupp på loppemarkedet; Vintage klær, flotte bilder eller flotte møbler.

Loppekomiteen ved Smestad skole er heller ikke sene om å rose alt det frivillige arbeidet.

Det er tross alt ikke hver dag man opplever så mye frivillig arbeid for en god sak. Barn og foreldre arbeider hardt for en god sak og korpset betyr utrolig mye for barna, for skolen, for nærmiljøet. Det er mye som skjer, mye organisering hvor store og små stiller opp.Loppemarked på Smestad skole:

Lørdag fra klokken 10.00-16.00 og søndag fra klokken 11.00-15.00.

Loppemarked på Voksen skole:

Lørdag fra klokken 10.00-16.00 og søndag fra klokken 12.00-16.00.

Loppemarked på Lysejordet skole:

Lørdag fra klokken 10.00-16.00 og søndag fra klokken 12.00-16.00.

Her er oversikt over loppemarkedene i vest utover våren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.