Gå til sidens hovedinnhold

Her finner du Oslos gatespråk

Årets Elvebakken-utstilling har fått navnet Gatespråk, og det er femte året kreative elever på skolen viser frem arbeidene sine.

ELVEBAKKEN: Den elevdrevne organisasjon. Galleri E har vokst betraktelig siden starten i 2007. I år er utstillingen utvidet til å inkludere et moteshow , og det er prisutdeling for de beste bidragene i hver sjanger.

Fra 18.00 til 21.00 torsdag kan publikum få se elevenses tolkning av urbant byliv og moderne kunst.

– Vi håper at utstilling vil sette større fokus på hva norsk ungdom er i stand til å skape, sier Christine Lismoen, en av elevene i arrangementskomiteen.

– Vi gleder oss til å vise frem fantastiske elevarbeider som skal underholde, røre og vekke interesse hos publikum. Samtidig vil vi rekruttere nye talenter og åpne dører for at flere skal vite hvilke muligheter de har. Gatespråk er en utstilling med morgendagens kunstnere, sier Christine, som er stolt over hva de kan vise frem. Og temavalget gav seg selv:

– Elevene på Elvebakken omgis av et urbant byliv hele tiden. Vi syntes derfor det var naturlig å velge et tema som alle kan relatere seg til.

Utstillingen er laget utelukkende av elever, og det vises blant annet billedkunst, skrivekunst, arkitekturmodeller og søm.

Adresse: Vestre Elvebakke 3.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus