Her kan du feire nyttår

Det finnes mange muligheter for deg som ikke har planer på nyttårsaften.

Det finnes mange muligheter for deg som ikke har planer på nyttårsaften. Foto: ARKIVFOTO

Enten du vil danse, spise, lytte eller rett og slett ta deg en aldri så liten fest – det mangler ikke på muligheter å markere overgangen til 2011 på.

SALSA PÅ JOHN DEE:

3_BREDDE:

Det blir dansbart på John Dee på nyttårsaften. ARKIVFOTO

Vil du danse deg inn i det nye året er John Dee stedet å være nyttårsaften. For 16. år på rad inviterer nemlig Radio Latin-Amerika til nyttårsfeiring her, og det blir djer av ypperste latinamerikanske kvalitet, så finn fram danseskoa og salsarytmene og ta turen.

Bill. kr. 180,- + bill.avg. 18 år leg. Dørene åpner kl.21.30.

Sjekk arrangementet på John Dee her

NYTTÅRSFEST PÅ SORIA MORIA:

2_BREDDE:

Middagen er full, men fra klokka 22.30 nyttårsaften blir det fest på Soria Moria. FOTO: SORIA MORIA

Riktignok er middagen allerede fullbooket på Soria Moria, men klarer du å vente til klokka 22.30 nyttårsaften kan du få med deg festen på Soria Moria. Det blir dj og du trenger ikke å bestille på forhånd.

Billetter kjøpes i døra ved ankomst. Kr. 150,- per person.

Les mer på Soria Moria sine nettsider her

NYTTÅRSKONSERT GIMLE KINO

Konsert på lerret på Gimle kino klokka 17 nyttårsaften. ARKIVFOTO

Allerede klokka 17 nyttårsaften kan du få med deg kanskje årets aller siste filharmoniske konsert – riktignok bare på lerret, men likevel – dette er verdt å få med seg. My Screenevent og EuroArts ønsker deg velkommen til nyttårskonsert, og i år spiller Berlinerfilharmonikerne under taktstokken til Gustavo Dudamel, som med sin smittende energi er blitt en av de mest ettertraktede dirigentene i verden blant orkestere og operaensembler.

Dette er en live HD-overføring fra Berlin. Sendingen vises via digitalt projeksjonsutstyr og satelittmottak på Gimle med krystallklar surroundlyd.

Filharmonikerne ønsker velkommen mezzo-sopranen Elina Garanca, som i løpet av få år har blitt en av verdens mest berømte sangere. For tiden innehar hun tittelrollen i George Bizets «Carmen» på The Metropolitan Opera.

Les mer på Oslo kinos hjemmesider her

NYTTÅRSSHOW PÅ WALLMANS SALONGER

W

Garantert fargerikt på Wallmans salonger, også på nyttårsaften. FOTO: PROMO/ FREDRIK ARFF

For deg som liker underholdning til maten er Wallmans salonger i Mølleparken et must. De stiller med skreddersydd nyttårsmoro, med spesialmeny og show. Det heler koster 1095 kroner og varer fra klokka 18-03.30.

Bestill på telefon 23 22 65 90

Sjekk Wallmans salongers hjemmeside her

NYTTÅRSBALL PÅ MONA LISA-HUSET

Mona Lisa-huset har lang tradisjon for å feire nyttårsaften og i år er intet unntak. Det blir rett og slett nyttårsball og hvis du også vil ha mat kan du få en egen nyttårsmeny, som også inkluderer «party cover».

Huset kan tilby hele to musikkbarer, tre restauranter og to nattklubber.

Sjekk Mona Lisas hjemmeside her

DJ NUHHH PÅ LIVING ROOM

4_HØYDE:

Dj Nuhhh snurrer plater på Living Room på nyttårsaften. FOTO: PROMO

Heller ikke på Living Room går overgangen til et helt nytt år upåaktet hen. Med utsikt over Aker Brygge og gangavstand til rakettshowet på Akershus festning bør det ligge til rette for en bra feiring her, og når ingen ringere enn Dj Nuhhh står for platesnurringen bør siste del av 2010 og første del av 2011 bli av det gode slaget.

CC: 250 (inkl.velkomstdrink), ID: 20, Kleskode: Suit up!

Les mer på Living Room sine nettsider her

NYTTÅRSFEST PÅ STRATOS

Stratos

Trolig litt mørkere og kjøligere på Stratos i morgen enn da dette bildet blir tatt, men denne terrassen er uansett stedet for deg som vil se fyrverkeriet. ARKIVFOTO

For deg som ikke lider av høydeskrekk er Stratos nok stedet å være nyttårsften. Stedet som ligger på toppen av Youngstorget byr på en av de beste skueplassene for å få med seg det offentlige fyrverkeriet med sin 260 kvadratmeter store terrasse.

Pris middagsbillett: 790 kr, Pris festbillett: 350 kr, billettene selges på Stratos mellom klokken 10 og 16 mandag til fredag. Reservasjoner kan gjøres på tlf 21 04 64 00, eller på e-post til info@stratos.as

Les mer på Stratos sine hjemmesider

DJs GEMINI CORPULENTI & VINNY VILLBASS PÅ BLÅ

Djene Vinny Villbass og Gemini Corpulenti lover å sende deg på trynet ut i det nye året på Blå. FOTO: PROMO

Vinny Villbass og Gemini Corpulenti, aka tvillingene Henri LeCoq og Le Capitain, står klare til å sende deg på trynet ut i det nye året hvis du tar turen til Blå. I år som i fjor står teamet klar til å ta deg med på en fest ulik noe annet du kan oppleve denne kvelden.

Festen begynner klokka 22 og de gir seg ikke før lovene sier at de må.

CC 150 + avg, ID: 20

Les mer på Blås hjemmeside her

ÅPEN FEST PÅ ONKEL DONALD KAFÉ

Onkel Donald inviterer til åpen fest på nyttårsaften med 4-retters nyttårsmeny samt et glass champagne ved ankomst. Etter matserveringen er det åpent for alle, med Donalds vanlige kleskode (pent kledd) og full nyttårsfeiring.

Bordsetting fra klokka 19 (kun forhåndsbestilling), prisen er kr 565, nattklubben åpner klokka 22, cc kr 200

Les mer på Onkel Donalds hjemmeside her

HAR DU TIPS TIL HVORDAN MAN BEST MULIG ENTRE 2011? BRUK KOMMENTARFELTET UNDER TIL Å TIPSE ANDRE LESERE

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.