*Nettavisen* Nyheter.

Her kommer det 31 nye leiligheter

NY FASADE: Slik vil det se ut i Schultz' gate når de nye leilighetene står ferdig. Foto: Foto: Stor-Oslo Prosjekt AS

Etter en langdryg reguleringsprosess er det endelig blitt avklart hva som skal skje i Schultz' gate 1. I april starter byggingen av 31 splitter nye leiligheter.

Klikk på bildet for å forstørre.

STOR BAKGÅRD: Her ser man hvordan bygget ser ut fra baksiden med stor bakgård for alle beboerne. Foto: Stor-Oslo Prosjekt AS

Klikk på bildet for å forstørre.

UBRUKT TOMT: Slik ser tomten ut i dag, og har tidligere blitt brukt som parkeringsplass.

Klikk på bildet for å forstørre.

GLEDER SEG: Prosjektleder i Stor-Oslo Prosjekt AS, Kathinka L. Augustine ser frem til byggestart og er spent på resultatet som skal stå klart sommeren 2015. Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

MAJORSTUEN: – Det har vært veldig spennende å jobbe med dette prosjektet, og nå gleder vi oss til å komme i gang med byggingen, forteller prosjektleder i Stor-Oslo Prosjekt AS, Kathinka L. Augustine.

Schultz' gate er en tverrgate til Bogstadveien med et planområde på totalt på 1.035 kvadratmeter. Plassen har stått tom i mange år, og har kun blitt brukt til parkering de siste årene. Reguleringsprosessen har tatt uvanlig lang tid, men nå er altså ventetiden over.

24 toroms leiligheter

Leilighetskomplekset består av til sammen 31 leiligheter, hvorav 24 er toroms på cirka 50 kvadrat. Bygget får to underetasjer samt
syv etasjer over bakkenivå. I femteetasje kommer det en grønn takterrasse, og alle leiligheter har egen balkong.

– Etterspørselen etter toromsleiligheter i et presset område som Majorstua er stor, sier Augustine.

Det er ikke aktuelt med forhåndssalg av leiligheten, det venter de med til byggingen har startet. Ferdigstilling av komplekset forventes å være klart sommeren 2015.

Varslet naboene

Prosjektlederen understreker at denne type byggesaker alltid er utfordrende, spesielt for et Infill-prosjekt som dette hvor ny-oppføringen skal stå helt inntil de gamle bygningsmassene på begge sider.

– Hva med naboene i området, har de blitt informert?

– Ja, vi har hatt informasjonsmøter med de nærmeste naboene, slik at alle skal være forberedt på det som skal foregå på tomten fra april, sier Augustine.

LES OGSÅ:

Oslo-megler: – Vi har solgt rubbel og bit. Alt over takst

Solgt nesten to millioner over takst

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.