RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her kommer våren!


 
  Foto: Martine Holen
Sola skinner, og det er nærmest umulig å ikke bli glad.

OSLO: Nå har våren kommet til Oslo, og selv om det ikke blir skyfri himmel i helga, holder temperaturene seg godt på plussiden i hovedstaden. I følge yr.no blir det rundt 7 plussgrader og lettskyet til sol både lørdag og søndag.

Oslofolket har imidlertid tatt våren på alvor, og på uteserveringene, i byens parker og benker sitter folk og nyter både kaffe eller sterkere drikker.

SE BILDESERIE FRA VÅROSLO HER!

Allerede for to uker siden tyvstartet noen med uteservering, og som økonomidirektør Jørn Berthelsen hos D/S Louise påpekte til skjeriOslo kommer Oslo-folket nå ut av vinterdvalen.

– Når det er så fint som nå, blir det alltid en strøm av folk som har ligget i dvale hele vinteren. Mange tar en sen lunch eller tidlig helgestart i to- tretiden fredag ettermiddag, og vi står klare til å ta imot dem, sa han.

Men dersom du ikke vil nyte vårsola i en park, gir vi deg tradisjonen tro noen helgetips. Sjekk skjeriOslos helgeguide her!

LES OGSÅ: Hvor skal du ta fredagspilsen i Oslo?

HVA SKAL DU I HELGA? SKRIV DINE HELGETIPS I KOMMENTARFELTET UNDER!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere