RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NEPPE RIKTIG ADRESSE: Det kongelige slott.
NEPPE RIKTIG ADRESSE: Det kongelige slott. Foto: Arkivfoto

Her mente den fulle mannen at han bodde

39-åringen var full, aggressiv og støyende og skulle bortvises av politiet. Da politiet spurte hvor han bodde var svaret Slottet.

OSLO TINGRETT: På kvelden den 27. juli i år oppholdt mannen seg utenfor en blokk i Sinsenveien 64. Han hadde drukket store mengder øl og vodka og var svært beruset.

Han opptrådte aggressivt og støyende og veivet med armene. Flere beboere kontaktet politiet for å få fjernet den plagsomme mannen.

Da politiet kom fram traff de mannen med ei ølflaske i hånda. Da han fikk spørsmål om hvor han bodde hilste han først til lua og svarte «Slottet».

39-åringen er egentlig bosatt på Ljan.

Han ble bortvist fra stedet i 24 timer og begynte å gå. Etter ti meter mente han det var på tide med en pause og satte seg ved et tre.

Da hadde politiet fått nok og tok mannen med i maja.

Ljansmannen har tidligere fått bot for tilsvarende forhold og ble i Oslo tingrett nylig dømt til en bot på 10.800 kroner for truende adferd og ikke å ha gjort som politiet ba om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere