RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her skal det bygges luksusleiligheter


RIVES: Ekebergveien 228, hvor dr. Bache-Wiig holdt til, ble solgt i 2009 og skal erstattes av leiligheter.
RIVES: Ekebergveien 228, hvor dr. Bache-Wiig holdt til, ble solgt i 2009 og skal erstattes av leiligheter. Foto: Foto: Aina Moberg
Husene i Ekebergveien 226 og 228 skal rives og erstattes med et leilighetskompleks.

SÆTER: Det er Solon eiendom som står bak utbyggingen.– Vi skal utvikle 35-40 høystandardleiligheter med fjordutsikt, vannbåren gulvvarme, heis og garasjeplass, forteller Tom André Svenning-Gultvedt.

Eiendommene det dreier seg om er nærmeste nabo til restaurant Egon ved Sæterkrysset.

Nordstrandsbeboere er nok spesielt kjent med Ekebergveien 228 hvor dr. Stig Bache-Wiig hadde sin legepraksis, og bodde til han døde.

Foreløpig kan Svenning-Gultvedt ikke si noe om innflyttingsår, men forteller at rundt 25 personer allerede har meldt sin interesse for prosjektet.

– Vi jobber nå tett med Plan- og bygningsetaten og forventer å ha mer informasjon om prosjektet rett over sommeren. Vi er jo en del av hele Sæterutbyggingen, og foreløpig er det OT1 og kryssløsningen vi jobber iherdig med, sier han.

LES OGSÅ: Slik kan Sæter bli

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere