RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her skal trikken få ny lakkering


NYTT SERVICEBYGG: Den nye lakkeringshallen for trikker reiser seg i krysset Kongsveien/Steinhammerveien. 
får trikkenes verksteds- og vognhall.
NYTT SERVICEBYGG: Den nye lakkeringshallen for trikker reiser seg i krysset Kongsveien/Steinhammerveien. får trikkenes verksteds- og vognhall. Foto: Foto: Aina Moberg
I løpet av mai skal den nye lakkeringshallen på trikketomta tas i bruk.

HOLTET: Nybygget er på 330 kvadratmeter og skal, i følge kommunikasjonssjef Cato Asperud i Trikken, gli godt inn i det eksisterende miljøet.– Arkitektonisk skal lakkeringshallen få samme utseende som vogn- og verkstedhallen. Blant annet skal søylene på vognhallen gå igjen på nybygget, og det er brukt ekstra midler for å tilpasse stålplatene til omgivelsene, sier han.

Lakkeringshallen skal erstatte den som tidligere var på Avløs i Bærum. Dit er det ikke lenger mulig for trikkene å kjøre etter at skinnegangen fikk metrostatus.

– Behovet for en lakkeringshall er prekært. Det er flere år siden vi sist hadde mulighet til å «shine opp» oslotrikkene, sier Asperud.

LES FLERE SAKER OM BIL OG TRAFIKK I OSLO HER

Den nye anlegget skal være lyddempet og slås av når det ikke er i bruk. Normal drift er på dagtid, men det kan forekomme arbeid nattestid og i helgene.

Det skal ikke produseres giftige gasser eller være støy som skal sjenere nabolaget.

– Vi har hatt et veldig godt forhold til naboene og ingen klager i byggeperioden. Vi håper det også blir realiteten når hallen tas i bruk, sier Cato Asperud.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere