RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her skulle du scoret, Petter!

MS-spissen Petter Stivang (21) spilte sin første kamp fra start, og hadde to store muligheter til å score mot Strømsgodset.

Bislett: Jeg skulle ha gått lenger, men avsluttet for tidlig, sier Stivang om situasjonen seks minutter etter pause.

Spissen kom seg fri mot mål, med SIF-stopper Glenn Andersen jagende i hælene. Stivang fikk skutt, men det løse skuddet tok Strømsgodsets keeper Thomas André Ødegaard seg greit av.

Jeg siktet på det lengste krysset. I dag skulle jeg hatt mål, sier Stivang mens han rister på hodet.

Petter Stivang hadde en enda større sjanse i første omgang. Vadim Demidov åpnet hele SIF-forsvaret med en 40- meterspasning. Stivang kom alene mot SIFs keeper, men falt da han skulle avslutte.

Jeg sparket i torva. Vet ikke om det er så mye mer å si om det, mener sunnmøringen.

Minuttet senere scoret SIF sitt andre mål, og da ble det vanskelig å reise seg for MS, selv om de hadde spillet og sjansene.

Vond start

For Manglerud Star kom så fryktelig skjevt ut. Etter bare 30 sekunder sto det 0-1.

Vadim Demidov beinet ballen i eget mål, men feilene skjedde i trekkene før.

Vi kom på etterskudd. Jeg visste at jeg hadde to mann bak meg og sklir for å rekke ballen, og så går det bare feil. Jeg tenkte at hvis jeg ikke når ballen, så går den til en SIF-angriper. Det ble en tøff start på kampen for oss, sier 19-åringen.

Best etter pause

Manglerud Star tok initiativet i 2. omgang, og dominerte de siste 45 minuttene. Da hadde de fire-fem store scoringssjanser, som burde gitt uttelling.

Da spilte vi kjempebra. Vi spilte ut Strømsgodset. Men de fikk sjanser på slutten fordi vi kom høyere opp på banen for å score. Da må vi tåle sjanser imot oss. Vi hadde bra kontroll bakover etter pause. Det er på topp det svikter, sier Vadim Demidov.

Synes du dere hadde fortjent poeng? Vi hadde absolutt fortjent ett poeng. Til pause er det greit at vi ligger under. Det var greit nok. Men det er Strømsgodset vi møter. De skal rykke opp, og jeg synes vi fortjente å få med oss ett poeng etter spillet vårt i 2. omgang.

Dere har fått en tøff start på sesongen?

Ja, men i 2. omgang løsner det for oss. Da viser vi hva vi har inne i oss alle sammen. Vi må bare få det ut i kamp, og slutte å slippe inn tullemål. Da tror jeg vi kan begynne å vinne kamper igjen, sier Vadim Demidov.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere