*Nettavisen* Nyheter.

Her smeller det

Neste uke blir det flere store smell i Økern-området. Statens vegvesen varsler at det skal sprenges ut masse i forbindelse medutbyggingen i området.

ØKERN: De mellom tre og åtte store sprengningene som skal utføres ved Økernbygget og Ring 3, startet torsdag i forrige uke. Statens vegvesen antar å være ferdig iløpet av en uke. Det vil fyres av relativt voksne ladninger. For sikkerhets skyld har vegvesenet sett seg ut soner hvor folk må være ekstra forsiktig. I Økern senter, Lørenfaret 1b og i Lørenveien 68 ber vegvesenet publikum om å trekke innendørs når sprengningssignalet lyder. Og vel inne bes folk om å holde seg unna vinduer. Dette gjelder også for gamle Løren skole og LOG-huset.

Les mer om prosjektet her!

Sprengningene vil foregå i tidsrommene kl. 11.00-12.00 og kl.

19.00-20.00 mandag til fredag, og kl. 11.00-12.00 på lørdag. Vegvesenet antar at det ikke vil bli stor støybelastning. Sprengning vil av de fleste oppleves som ”buldring” i bakken, opplyser Vegvesenet.

Her skal det sprenges!

Trafikantene vil også merke sprengningene. Ring 3, Ulvenveien og andre lokale veger stenges for all trafikk forbi anleggsområdet i forkant av sprengningene. Vakter stopper alle trafikanter på veg inn i området.Trafikken vil stoppes før varselsignalet begynner.

Stansen vil hver gang vare i 5-10 minutter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.