*Nettavisen* Nyheter.

Her sniker hun forbi sperringene – krasjet i naboens bil

Kombinasjonen isglatt skrånende fortau og tyngdekraften var uimotståelig etter å ha forsert forbi sperringen. Foto: Foto: privat

Hun forsøkte å snike forbi sperringen på det islagte fortauet. Det gikk ikke bra og en fotograf foreviget det hele.

HOFF: Da det skrånende fortauet besto av speilblank is ville vel de fleste tenkt seg om to ganger, men nei da.

Hun presset seg forbi sperringen i Konventveien med en splitter ny Caravelle, opp på fortauet og skled elegant rett inn i Audien som sto «trygt» parkert langs fortauskanten.

Lite ante hun at en i nabolaget som luftet hunden hadde kamera med seg. Han så hva som ville skje og kameraet kom raskt i stilling.

– Litt komisk

Audieieren tok det hele med godt humør.

– Jeg synes det hele er litt komisk. Når du parkerer foran en sperring med en stor betongkloss og langs et fortau, skulle man tro at bilen sto rimelig trygt. Hun skulle visst absolutt gjennom Konventveien for å slippe å kjøre om Hoffsveien, sier en leende bileier.

LES OGSÅ: Hvem flytter sperringene i Konventveien?

Nabolaget bryr seg

Han har nylig flyttet til Konventveien og er overrasket over at folk virkelig bryr seg.

– Det er et fantastisk nabolag. Jeg ble kontaktet av han som tok bilde av hendelsen, i tillegg til at også en annen nabo varslet meg om det som hadde skjedd. Jeg fikk registreringsnummeret og da fikk jeg etter kort tid navnet på bileieren.

LES OGSÅ: Sniker seg forbi sperringen

Uproblematisk

Fotografen hadde bilde av bil med registreringsnummer og tok også bilde av bileier, så oppgaven var enkel.

– Det var helt uproblematisk. Hun tok ansvar med en gang jeg ringte, så dette har vi løst opp i. Skaden var heller ikke så stor. Det ble en bulk som er lett å reparere, sier bileieren.

Glad for sperring

Konventveien har vært sperret med betongblokker i nærmere ett og et halvt år, uten at bommen har kommet på plass som forutsatt i bystyrevedtak.

– At det ikke er gjennomgangstrafikk her, var grunnen til at jeg kjøpte bolig i Konventveien. Her er det trygt for barna og et rolig område. Jeg har kjørt her tidligere, den gang til og med turistbusser brukte veien til gjennomkjøring. Da var det ikke aktuelt å bosette seg her. Nå håper jeg at det kommer en ordentlig sperring på plass og at den blir stående, sier bileieren.

LES ANDRE NYHETER:

«Jeg går etter barna deres. Jeg har gravd ned barn i skogen før.»

Ølen hun kjøpte kan bli veldig dyr...

Akila (6) ble kidnappet – endelig hjemme hos familien igjen

Viltnmenda burde gitt rådyret et nakkskudd

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.