Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her står du!

Scenen er nesten ferdigbygget, og årets revygruppe er snart klar for å underholde. Foran f.v.: instruktør Patrick Strøm, skuespiller Tord Evensen og revysjef Carl Otto Gjesvik.
Scenen er nesten ferdigbygget, og årets revygruppe er snart klar for å underholde. Foran f.v.: instruktør Patrick Strøm, skuespiller Tord Evensen og revysjef Carl Otto Gjesvik.
Revysesongen er i gang, og Lambertseter jobber dag og natt med årets forestilling.

LAMBERTSETER: Vi prøver å lage revyen original og ulik den vi hadde ifjor, forteller Patrick Strøm, instruktøren for Lambertseterrevyen.

Det er en rød tråd gjennom hele forestillingen, og det er mye som må dobbeltsjekkes før vi går over til regi.

Lambertseter videregående skole har i en årrekke blitt omtalt som en av skolene med de beste revyene og har skilt seg ut med fabelaktige forestillinger og gode terningkast. Men terningen bryr de seg ikke om:

Terningkastet er det bare en person som avgjør, sier Strøm.

Vi vil heller fokusere på å levere en god revy og holde kvaliteten på skolen. Så lenge vi er fornøyd med resultatet, så tenker vi ikke på terning.

Her står du!

Elevene på skolen har lenge drøftet tittelen på forestillingen. I år har revyen fått navnet "Her står du!". Og det er en grunn til dette:

Tittelen kom opp helt tilfeldig, forteller revysjef Carl Otto Gjelsvik.

Vi satt i klasserommet og diskuterte tittelen og så plutselig brannvarsel-plakaten. Der er det avmerket hvor man befinner seg i forhold til resten av bygningen. Og da slo det oss! "HER står du!"

Det var også planlagt å ha en forvirrende tittel som kan bety så mangt. Når Patrick Strøm forteller at temaet skal være stress, faller brikkene på plass.

Det er HER du står! forteller Strøm med iver.

Stress ned, la oss stresse for deg i to timer, og gi deg en god opplevelse. Det hadde vært dumt å kalle revyen "Her står du! Slutt å stresse". For da vil alle begynne å stresse med en gang.

I rute

Revyen har première 2. februar og gjengen forteller at alt er i rute. Sketsjene er ferdigskrevet, scenen er nesten ferdigmontert og ungdommene snekrer og driller i ett sett. Men så kommer det en overraskelse:

Det kommer til å være morsomt og spennende, med et hint av mysterium, forteller Patrick Strøm.

Vi ønsker å forholde oss til tanken om en god gammeldags revy fylt med humor, da flere skoler har gått over til å lage teaterstykker i stedet. Men jeg kan ikke avsløre så mye av innholdet, fordi Nordstrands Blad er på en måte delaktig i revyen, avslutter han med latter.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!