RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herjet i premieren

KFUM/Oslos Tor Øyvind Reinemo (23) dominerte stort i lokaloppgjøret mot Nordstrand på lørdag.

Nordstrand: Den høyvokste spissen fra Holmlia viste frem unorske finter, lekre pasninger og høy arbeidsmoral under helgens storkamp på Nordstrand kunstgress.

23-åringen lekte til tider på vertenes venstreside.

Jeg er godt fornøyd med kampen, men jeg må bli mer effektiv. Det viktigste er at vi tok tre poeng. Jeg syntes at vi vant fortjent, sier Tor Øyvind Reinemo til Nordstrands Blad etter kampen.

KFUM/Oslo ønsker i år å ta steget opp i 2. divisjon, og ifølge Reinemo har de et godt nok mannskap til å klare nettopp den bragden.

Veien er lang, men vi har et enormt bra mannskap. Vi sikter selvfølgelig mot toppen, forteller han.

Knallscoring

Gjestene startet best i serieåpningen mot Nordstrand, og de gikk fortjent opp i ledelsen etter 25 minutter. Tor Øyvind Reinemo dro seg elegant fri på venstrekanten. Han fosset inn mot motstanderens femmeter, og slapp deretter ballen ut til måltjuven Jon Andre Sæther, som banket den kontant i nota. KFUM/Oslo fortsatte med å vise gode tendenser utover i omgangen, men de store sjansene uteble.

I 2. omgang løftet Nordstrand seg betraktelig, men det var KFUM/Oslo som likevel tok initiativet. Den rutinerte midtbanespilleren Håkon Haga økte til 2-0 etter en corner, og det så mørkt ut for gjestene. Nordstrands Christian Spæren reduserte 13 minutter før slutt, men hjemmelaget kom aldri nærmere.

- Høye skuldre

KFUM/Oslos spillende trener, Ståle Andersen, var lettet etter lørdagens trepoenger.

Jeg er fornøyd med resultatet, men vi har masse å gå på rent spillemessig. Den første halvtimen spiller vi veldig bra, Nordstrand låner vel knapt ballen, sier han.

Men Ståle Andersen syntes at KFUM/Oslo gjør det unødvendig spennende mot slutten av kampen.

Vi slipper dem inn i matchen. Det ble krampeaktig, og vi spilte med høye skuldre. Vi klarer ikke å bevare roen, forteller han.

Nordstrand-treneren var skuffet over at de ikke fikk med seg et poeng. Han mener at de var det beste laget i 2. omgang.

Vi hever oss utover i kampen, og det er gledelig. I dag beviser vi at vi er godt fotballag. Jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter en offensiv Rikard Vestre til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere