Gå til sidens hovedinnhold

Herlig å være tilbake

Jeg kan ikke få uttrykt nok hvor happy jeg er for endelig å være tilbake på fotballbanen etter en liten periode på benken. For en fotballspiller er det å komme på benken, eller i verste fall tribunen, det desidert kjipeste som kan skje. Derfor er det en herlig følelse å kjenne at man tåler de siste meterne på trening, at pasningene sitter litt bedre og at innleggene treffer spissene oftere og oftere.

På gang

De siste ukene har vært litt opp og ned for oss, men jeg tror vi har noe på gang etter kamma-kampen. Det var en skikkelig knokkelkamp hvor vi viste litt av hva som gjorde at vi var Norges tredje beste lag i fjor. Jo var akkurat så frekk som han burde og goalet nydelig etter to minutter, dermed kunne vi ligge og kontrollere. Har sjelden sett Grodås så pissed før, og jeg gliste godt da jeg så ansiktet hans på vei inn i garderoben.

Brann neste

I fjor brøt vi en barriere og tok seks poeng fra Rosenborg, mye takket være lagmoralen vår. Dessverre ble det ikke poeng i går, men det var deilig å være tilbake på banen og å notere meg på scoringlista. Det betyr likevel lite når kampen endte med tap. For deg som leser dette er det en helt annen kamp du er opptatt av, nemlig bortekampen mot Brann. Skal jeg være helt ærlig med deg så har vi ikke hatt det beste taket på Brann i Bergen, men en gang må det snu, og jeg tror det blir nå. I Bergen flyr de høyt og med en gang det kommer litt press så faller de sammen. Vi har sett det gang på gang, år etter år. Avslutningsvis vil jeg takke Bastionen for støtten dette året. Uten dere hadde vi aldri klart å heve oss slik vi gjorde mot kamma.
Heia Lyn!

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden