Herlig samspill med Alexander Rybak

OPPLEVELSE: Alexander Rybak inspirerte Vestre Aker strykeorkester sist helg.

OPPLEVELSE: Alexander Rybak inspirerte Vestre Aker strykeorkester sist helg. Foto: foto: Erlend Andersen

Godordene haglet etter konserten i den gamle Persbråten-hallen sist helg.

SAMSPILL: Rybak i aksjon.

PERSBRÅTEN: – For en fantastisk konsertopplevelse på søndag og for en lærerik og inspirerende helg for barn og lærere i Vestre Aker strykeorkester, var en av kommentarene fra en mor i salen, og hun fortsatte:

– Vår lille «gresshoppe» var strålende fornøyd og ikke så rent lite stolt over å få spille med sitt store idol.


Og idolet var ingen ringere enn selveste Alexander Rybak, som spilte sammen med Vestre Aker strykeorkester.

Både små og store har gjennom høsten øvet og gledet seg til å få arbeide og spille konsert sammen med Alexander Rybak og hans band, og helgen 11.-13. november skjedde det på Persbråten vgs! Det var nok ikke særlig overraskende at det var herlig liv og røre fra fredag ettermiddag til søndag kveld.

– Dette overgikk alle våre forventninger. En rå konsert med fullt «trøkk» fra start til slutt. Helt utrolig bra samspill mellom Vestre Aker strykeorkester og Aleksander Rybak med band, var en annen kommentar som falt.

– Hele Gamle Persbråtenhallen var stappfull av folk da det ble klart for konsert med Vestre Aker strykeorkesters 100 spillende barn og ungdommer og Alexander Rybak med band, og ca 500 betalende publikum! Rybak leverte! Vestre Aker strykeorkester leverte! Publikum leverte! forteller Truls Tallberg til Akersposten.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.