RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herlige Halo 3


ANMELDT: Halo 3.
ANMELDT: Halo 3.
Halo 3 er et galaktisk drama av beste sort og en verdig avslutning på en fantastisk serie. Mission accomplished, Master Chief.

GAMER.NO: Dette er slutten. Trilogien om Master Chief er over, og dersom vi skal ta det ordrett betyr det at Master Chief nå er pensjonert. Den grønne tinnsoldaten har fått enorm betydning for en hel generasjon, og det er ikke uten grunn at Halo-serien er et av de største underholdningsfenomenene. Spillet er gjennomført solid både i balanse og underholdningsverdi, og underholder grenseløst bra med sine godt sammensnekrede brett, og engasjerende flerspiller-moduser. Halo 3 er ikke noe unntak.

Omgivelsen er blitt større i Halo 3. Området du kjemper deg gjennom har en helt annen skala enn hva vi er vant til. Du vil finne en solid blanding av store åpne sletter med bakker og klippekanter, men også trange passasjer der kampene blir tette og intense. Dynamikken og balansen mellom de to er så velpolert at man nesten ikke legger merke til overgangen.

Det er ikke bare de forskjellige kartene som er nye. Nytt utstyr som «Bubble Shield» og energifelt, bringer flere dimensjoner til flerspiller-kampene. Bungie har også bygd nye moduser, som "Ninjaball" og "Zombies". "Ninjaball" er en ny variant av "Oddball", der det er om å gjøre å få tak i en hodeskalle. Den som har skallen ender opp som ninja. Det innebærer høyere fart og lengre hopp. Alle de andre skal da jakte på ninjaen, og flere av de nye kartene viser seg ypperlig utformet til akkurat dette.

"Zombies" er en modus der en eller flere spillere starter som zombier og skal prøve å drepe resten. Blir man drept av en zombie, forvandles man til en zombie. Og kampen er over når alle er zombier. Det er akkurat så simpelt som det høres ut, men uforskammeleg moro. "Zombie"-modusen bør raskt bli en favoritt for et kjapt spill der du bare vil knuse noen

Som tidligere byr Halo-universet på fabelaktig underholdning, og Halo 3 framstår som et enda mer fokusert spill enn forgjengerne. Du forstår mye mer av hva som skjer. Etter flere år med Halo, er det enda lettere å ta steget inn og bli kjent med alt det nye. Halo 3 er enormt underholdende, og setter et nydelig punktum for en fantastisk serie.

Les en mer omfattende anmeldelse og se video på Gamer.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere