RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herre min Hatt!


Produsent Jim-Andre Toaje og regissør Raymond Wiik diskuterer videofilmingen som skal skje inne i Skatehallen på Haugenstua. Det er Groruddalsgruppa Breaknecks som skal bruke videoen til lanseringen av sin skive"Groruddalen".
Produsent Jim-Andre Toaje og regissør Raymond Wiik diskuterer videofilmingen som skal skje inne i Skatehallen på Haugenstua. Det er Groruddalsgruppa Breaknecks som skal bruke videoen til lanseringen av sin skive"Groruddalen".
Sist søndag fikk de ivrige skaterne på Haugenstua være statister i Breaknecks neste musikkvideo.

HAUGENSTUA: Mixtapen "Groruddalen" henspiller på gruppas tilhørighet, og siste låta som det nå lages video til er "Rett ut av Groruddalen".

Forberedelser

Skatehallen har ikke de beste lysforholdene, og det kreves nitide forberedelser før opptakene kan begynne.

Vi er et team som har dette som eksamensoppgave, og det er viktig at alle ting klaffer og blir bra. Bedømmelsen går på hvert enkelt fagfelt, men helheten og inntrykket er viktig for alle som skal se videoen, forteller Judith Roberta Darko og fortsetter med rigging av lys.

Visjoner

De rullende skaterne lar seg villig instruere, og da hovedpersonen Ed fra Breaknecks stiller på rampa, er regissøren fornøyd. Innspillingen kan ta til.

Det er jo dette vi har lyst til å drive med. Magnus (fotografen red.anm.) og jeg har planer om å starte eget firma med navnet vi har brukt under de tidligere produksjonene "Herre min Hatt", forteller Raymond Wiik.

Vi håper etter hvert også å kunne lage kortfilmer. Gjerne fra Groruddalen. Mange hyggelige folk og flotte karakterer. Mye å bringe til film, sier den travle regissør.

Innspill

Raymond Wiik mener film er viktig for å få fram alle talentene som finnes, og håper på oppdrag i forbindelse med Groruddalssatsningen. Oppfordringen er herved sendt.

Videre framover har vi planer om å følge Breaknecks. Både plateslippet og konsertene. Det er bare morsomt å fortsette samarbeidet med denne gjengen som jeg kjenner så godt, sier Raymond Wiik og slipper skaterne utfor til full musikk, mens pyroen lyser rødt i bakgrunnen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere