Herreløs hund på Majorstuen

 

 

MAJORSTUEN: kl. 00.31 i natt fikk politiet melding om en hund som var bundet utenfor en adresse på Majorstuen. Hunden hadde ifølge politiets melder stått der lenge - i hvert fall siden kl. 21.00. Hunden beskrives som en slags golden hann med en hvit flekk på brystet. Hunden fikk mat og vann av melderen, og hunden ble kl. 02.26 hentet av et redningsselskap.

Mann fraranet 500 kroner

SKIPPERGATA: Kl. 23.47 meldte en 38 år gammel mann at han var fraranet 500 kroner og en lommebok på et serveringssted i Skippergata. Gjerningspersonen ble ikke funnet og mannen vil anmelde forholdet i løpet av dagen.

Bil med hvitt pulver

SENTRUM: Kl. 00.37 kontrollerte politiet en bil i Revierstredet. Føreren hadde ikke førerkort og oppga falsk personalia til politiet. I bilen ble det funnet noe hvitt pulver, og den 32 år gamle føreren ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten i Politihuset. Bilen ble tauet inn og vil bli ytterligere undersøkt.

Tyv tatt på hotellrom

OSLO SENTRUM: Fra et hotell i Oslo sentrum kom det kl. 04.11 melding om en tyv som var tatt inne på et hotellrom. Den 27 år gamle mannen erkjente forholdet og saken anmeldes. Mannen ble bortvist fra hotellet frem til kl. 10.00 i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.