RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herskapsbolig med mange muligheter

En bolig utenom det vanlige er til salgs på Frogner, med en prisantydning på 21 millioner kroner.

Frogner: Nordraaks gate 26 er en klassisk bolig fra 1902. Boligen har siden tidlig på 1990-tallet vært drevet som pensjonat, eller "bed & breakfast", forteller eiendomsmegler Carl Fredrik Solli hos Privatmegleren. Boligarealet er på rause 405 kvadratmeter.

Flere muligheter

Det var skipsreder Borten som eide denne eiendommen tidligere. Ved siden av hadde han sin tennisbane, som i dag er blitt til et gult funkisbygg med boliger. Dette skjedde på 70-tallet.

Nordraaks gate har ligget ute til salg siden rundt nyttår, og megler Solli forteller at det har vært interesserte på banen.
Det har vært stor pågang av litt forskjellige, men ingen konkrete bud.

Eiendommer i denne prisklassen bruker vi litt lenger tid på enn andre, sier Solli og fortsetter:
Noen ønsker en stor enebolig på Frogner, andre har vurdert å drive det videre som pensjonat. En del utbyggere har sett på muligheten for å dele inn boligen i flere enheter. Andre har sett på muligheten for å rive og bygge nytt.

Flott beliggenhet

Den sentrale beliggenheten, men likevel i et fredelig strøk, bare et steinkast fra Frognerparken, gjør eiendommen svært attraktiv.

I mine øyne en av de beste gatene i området. Man får en følelse av å gå ut av sentrum, selv om man er midt i byen, mener eiendomsmegleren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere