*Nettavisen* Nyheter.

Hestehandel ga resultater

Også hestesporten i distriktet nyter godt av det borgerlige budsjettforliket. Søndre Nordstrand rideklubb kan endelig bygge ny ridehall.

LOFSRUD: - Dette er en seier for hele distriktet, og da særlig for den yngre garde, jubler Morte Neeb, ildsjel og prosjektleder for etableringen av den nye ridehallen.
Etter måneder med intens lobbyvirksomhet, har arbeidet endelig gitt gode resultater for klubben. Hallen får nemlig en støtte på 1,5 millioner kroner av kommunen, noe som gjør at klubben også kan regne det som sikkert at de vil få de lovede tippemidlene.
- Nå blir jo dette et samarbeid med kommunen, og dermed vil en søknad om tippemidler med 99 prosent sikkerhet gå i vår favør, sier Morten Neeb. Klubben har samlet inn penger på dugnader og annet frivillig arbeid, og tilsammen kan de fra neste sommer reise de 6,5 millioner kronene som er nødvendig for å realisere den store drømmen. En ridehall med et areal på 2100 m2, som skal kunne benyttes av barn og unge fra hele distriktet.
- Vi har lange ventelister med unge som ønsker å bli en del av ridemiljøet her oppe. Nå blir dette mulig. Om alt går på skinner, håper vi å kunne ta hallen i bruk om et års tid, sier en tydelig fornøyd Neeb.
Også miljøet rundt Søndre Aas gård på Holmlia kan juble. De fikk en million kroner, og har dermed kommet et skritt videre mot byggingen av ny ridehall.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.