*Nettavisen* Nyheter.

Hester på rømmen i Havreveien

 

En kvinne sovnet etter å ha krasjet i fylla, tre hester på rømmen i Havreveien og en sovende mann i grøfta. Her er litt av det Manglerudpolitiet har gjort siste uka.

Truet med bruksforbud

LJAN: 08.46 fredag stanset politiet en bil i Ljabruveien. Det viste seg at den 18 år gamle sjåføren ikke hadde gyldig førerkort. Dette var andre gang på kort tid han var tatt for kjøring med den samme bilen, som var eid av faren. Han ble kontaktet og var ikke klar over at sønnen og bilen var borte. Faren fikk beskjed om at det vil bli ilagt bruksforbud på bilen hvis dette gjentar seg.

Nektet å skrive skademelding

KARLSRUD: Klokken 1140 fredag fikk politiet melding om trafikkuhell i Steinliveien. En bil hadde kjørt inn i en annen og føreren av den ene bilen nektet å fylle ut skademelding. Da politiet kom roet gemyttene seg og korrekt skademeldingsskjema ble fylt ut.

Uten gyldig førerkort

ABILDSØ: Politiet stanset fredag klokken 17.47 en 47 år gammel bilfører i krysset Enebakkveien/Plogveien. Det viste seg at mannen ikke hadde gyldig førerkort og han er nå anmeldt for forholdet. Bilen ble parkert på stedet.

Stjal fra Bryn senter

BRYN: Politiet ble fredag klokken 18.31 tilkalt til Bryn senter. En 42 år gammel kvinne var tatt for å ha stjålet varer for mer enn 5.000 kroner. På grunn av den høye verdien på varene er dette et tyveri og ikke naskeri. Kvinnen ble pågrepet og kjørt i sentralarresten

På rødt lys

SÆTER: En 25 år gammel kvinne fikk fredag klokken 19.10 stanset av politiet, rett sør for Sæterkrysset. Hun hadde kjørt på rødt lys og takket ja da politiet foreslo et forenklet forelegg.

Ufin med taxisjåfør

BJØRNDAL: Fredag klokken 21.43 måtte en taxisjåfør tilkalle en politipatrulje på grunn av en vanskelig passasjer i Åslandshellinga. Kvinnen skal ha slått sjåføren og vært ufin. Hun hadde gått ut av bilen og inn på en adresse i Åslandshellinga. Politiet fant den 22 år gamle kvinnen og episoden resulterte i at hun nå er anmeldt for forholdet.

Kjørte i grøfta

LJABRU: Politiet fikk klokken 03.27 natt til lørdag melding om en bil som hadde kjørt i grøfta i Ekebergveien ved Ljabru trikkestopp. To personer skal ha løpt fra stedet. Flere politipatruljer søkte i området og til slutt kom en 31 år gammel mann fram fra skogen og innrømmet at det var han som hadde kjørt bilen. Det skal bare ha vært han i bilen. Det var mistanke om at mannen var beruset og han ble kjørt i arresten for utvidet prøve.

Sovnet etter fyllekrasj

BØLER: Lørdag klokken 09.19 fikk politiet melding om trafikkuhell i Bølerlia. En bil hadde kjørt av veien og sto på et gjerde ved Nøklevann skole. Sjåføren hadde sluknet i bilen etter uhellet. Da politiet kom fram vekket de den 37 år gamle kvinnen som satt bak rattet. Hun ble kjørt i sentralarresten for utvidet prøve, førerkortet beslaglagt og bilen tauet inn av Viking.

Tatt med narkotika

OPPSAL: Politiet kontrollerte lørdag klokken 19.14 en del ungdommer i Vetlandsveien. På en 17 år gammel gutt ble det funnet en mindre mengde narkotika. Han er nå anmeldt for forholdet. Politiet tok gutten med hjem til vergen og gjennomførte en samtale om forholdet.

Fikk bruksforbud

HAUKETO: Politiet stanset lørdag klokken 21.04 en bil i Nedre Prinsdals vei. Sjåføren hadde ikke gyldig førerkort. Bilen er eid av sjåførens søster og har var tidligere tatt for kjøring uten gyldig førerkort i den samme bilen. Den ble derfor avskiltet på stedet.

To til legevakten

LAMBERTSETER: To biler kolliderte like før klokken to natt til søndag ved Bunnpris i Nylændet. To personer, en mann på 33 og en kvinne på 27, klagde over smerter i rygg og nakke og ble kjørt til legevakten. De to satt i bilen som ble påkjørt. Føreren av den andre bilen var en mann på 22 år og han er nå anmeldt for forholdet.

Fant sovende mann i grøfta

BJØRNDAL: Politiet roser en observant melder som klokken 02.21 natt til søndag meldte fra om en mann som lå i veibanen i Slimeveien ved Rema 1000 og sov. Da politiet kom til stedet fant de en 40 år gammel mann sovende i grøfta. Han var meget beruset. Politiet fikk litt liv i han og det viste seg at det ikke var behov for ambulanse. Mannen var på vei til Radarveien, men hadde kommet litt ut av kurs. Han ble kjørt hjem av politiet.

Innbrudd i fire biler

BJØRNDAL. Politiet ble søndag klokken 17.28 varslet om at det hadde vært innbrudd i flere biler i et garasjeanlegg tilknyttet Bjørnåsveien 7. Det viste seg at det hadde vært innbrudd i fire biler. Alt av verdisaker var stjålet. Eierne ble varslet av politiet og naboer.

Tatt met narkotika

KLEMETSRUD: Søndag klokken 23.29 ble en bil kontrollert av politiet i Sørliveien. En 20 år gammel passasjer i bilen var i besittelse av en mindre mengde narkotika. Han ble avhørt, anmeldt og dimittert på stedet.

Mistet lappen

KLEMETSRUD: Politiet gjennomførte mandag morgen en trafikkontroll ved Klemetsrud skole. Klokken 10.08 ble en 33 år gammel mann stanset. Han hadde holdt 77 km/t i 50-sonen og mistet lappen på stedet. Bilen ble lovlig parkert.

Tok skuldersniker

ÅSLAND: Like før klokken sju mandag morgen holdt politiet en kontroll på inngående E6 ved Åsland etter en del klager om bilister som sniker forbi køen på veiskulderen. De trengte ikke lenge før en bilfører forsøkte seg på køsnikeri. Han ble ilagt et forenklet forelegg for forholdet.

Kolliderte med mopedbil

MORTENSRUD: Klokken 15.17 mandag kollidert en personbil og en mopedbil i Stenbråtveien. To personer som var i mopedbilen ble skadet, den ene med pustproblemer. Begge ble sendt til legevakten med ambulanse. Mopedbilen skal ha brutt vikeplikten i forkant av sammenstøtet og føreren fikk førerkortet beslaglagt.

Rånet ved Østmarksetra

ØSTMARKSETRA: Mandag klokken 20.51 fikk politiet melding om uvøren kjøring ved Østmarksetra. Flere biler skal ha vært involvert. På stedet fant politiet to biler hvorav den ene drev med farlig kjøring. Den 20 år gamle bilføreren fikk tilsnakk av politiet.

Hester på rømmen i Havreveien

MANGLERUD/ABILDSØ: Politiet ble klokken 04.41 natt til onsdag kontaktet om tre hester som hadde tatt seg en tur i Havreveien. De ble senere observert på vei mot Manglerud senter og oppholdt seg en periode utenfor Manglerud politistasjon. – Her ble det forsøkt diverse polititaktikk for å få fanget rømlingene. Vi fikk etter hvert kontroll på dem i krysset Enebakkveien/Sandstuveien, knegger politioverbetjent Dag Harald Drevsjø. Hestene hører til på Abildsø gård og ble hentet av eier.

Snoket i hagen

JOMFRUBRÅTEN: En huseiermeldte 04.44 natt til onsdag fra til politiet om en mann som snoket rundt i hagen hans. Politiet fikk etter hver kontroll på en person, men det viste seg å være et avisbud som bare hadde aviser og ikke urent mel i posen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.