RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Hev blikket, Synnestvedt»

«Et vedtak som stinker» – en såkalt kronikk i Akersposten 1.9. fanget min interesse. Jeg vet ikke, men jeg har hittil oppfattet at kronikker ligger på et visst akademisk nivå, og ikke var ironiserende skittkasting. Ikke for det, ironi er bra, men den må treffe!

Marita Synnestvedt bør nok heve blikket litt og se mot vest over mot Tryvannsåsen. Et tidligere uberørt område med et par nedlagte hoppbakker og Tryvannskleiva. Nå i ferd med å raseres - ikke over et areal på 40 fotballbaner, men minst 400. I tillegg til heiser ved hver ny alpinbakke, er det heiser som gjennomskjærer store områder for å forbinde bakkene med hverandre.

Da jeg tror at Synnestvedts vakre pannelugg må ha vokst litt for langt ned i øynene på henne, må jeg fortelle henne at ikke alle her i vest er like begeistret for det kommunale knefall som her har funnet sted.

Knut Adeler

Voksenlia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere