RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hilsen fra St. Petersburg


Bente Frydenlund og Anne Haug fra Majorstuen Seniorsenter gleder seg over stemningen Miakel og Natali Tiomentsev skaper. FOTO: OLAV ØYEHAUG
Bente Frydenlund og Anne Haug fra Majorstuen Seniorsenter gleder seg over stemningen Miakel og Natali Tiomentsev skaper. FOTO: OLAV ØYEHAUG

Majorstuen Seniorsenter har en ledelse som viser stor dyktighet og fantasi når det gjelder å skaffe underholdning til sine gjester. Lokalmiljøet byr på mange mulige tilbud for underholdning, men fredag 19. februar hadde en fått tak i ekteparet Miakel og Natali Tiomentsev fra St. Petersburg i Rusland.

De er et reiselystent par som noen ganger har benyttet seg av muligheten til et tre-måneders opphold i Norge på gjestelisens. De har meldt seg for sjefen Anne Haug på Seniorsenteret, og har fått spille og underholde der. Sist gang kom den store forestillingen: Natali opptrådet i sigøynerdrakt og diverse russisk utstyr som gav hennes danseforestilling ekstra kulør. Miakel akkompagnerte på flygel, trekkspill og trompet i en gnistrende humørfylt forestilling som fikk det aldrende publikum til å våkne og glede seg. Et verdig punktum for denne hilsen-forestillingen fra naboen i øst, var da Miakel tok frem trompeten og spilte Ja vi elsker!

Olav Øyehaug

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere