RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hip tradisjon

Om få dager gjenåpner dørene til Sagene Lunsjbar. Litt lysere, litt hippere, men med mye tradisjon i veggene.

SAGENE: Vi kommer til å servere tradisjonell norsk mat, men med en litt moderne vri, sier daglig leder Karsten Quiel, mens han monterer nok en stol.
Foreløpig står det både smørbrød med karbonade, fiskesuppe og vafler på menyen til den tradisjonsrike lunsjbaren. I tillegg til at de har fått alle rettigheter hva alkoholdig drikke angår. Onsdag åpner Sagene Lunsjbar dørene til et totalrenovert hus.
Vi vil gjerne være en bydelskafé, sier Karsten Quiel, men legger til at de satser seg inn på et litt yngre publikum enn tidligere.
Det var jo veldig brunt her før, vi satser vel på at det blir litt mer ungdommelig her nå. Men alle er selvfølgelig velkommen, sier Quiel, som legger til at stedet - tradisjonen tro - blir mer enn bare hva navnet skulle tilsi.
Vi satser på å holde åpent fra klokka 11 til 01, sier han.
Sagene Lunsjbar er opprinnelig bygget i 1850, og er Oslos nest eldste kafé. Eierne har jobbet i flere år for å få tillatelse av byantikvaren til å pusse opp, og når de nå endelig re-lanserer kafeen er det ikke uten et visst forventningspress.
Vi har jo mye å leve opp til, men jeg tror det skal bli veldig bra, sier Quiel.
Begge de to daglige lederne, Karsten Quiel og Andreas Michael har bred erfaring fra utelivsbransjen. Blant annet driver Quiel utestedet Johns. Når de hørte at det var mulig å få tak i billig lokaler på Sagene, var de ikke sene med å slå til.
Vi hørte at lokalene var ledig, og at det var billig, så det var egentlig veldig tilfeldig at vi startet her. Men Sagene er et veldig bra område, og folk trenger et sted som dette, sier Quiel, som foreløpig er litt bekymret over deadline.
Vi er ikke helt i rute akkurat nå, men vi blir det før onsdag, smiler han.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere