RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jonathan Castro, daglig leder av Break Records, samarbeider med Bydel Alna, i form av Gunn Indrevær, om å arrangere hiphop eventen Groruddalen Blokk Party.
Jonathan Castro, daglig leder av Break Records, samarbeider med Bydel Alna, i form av Gunn Indrevær, om å arrangere hiphop eventen Groruddalen Blokk Party.

Hiphop mellom blokkene

Det er duket for konsert midt i nabolaget. Groruddalen Blokk Party presenterer hiphop på scenen for alle som vil være med på festlighetene.

FURUSET: For første gang skal Furuset Festivalen vare i tre dager, og for første gang skal Groruddalen Blokk Party innlemmes i det hele. Festligheten er et samarbeid mellom Bydel Alna og Break Records, med henholdsvis Gunn Indrevær og Jonathan Castro i spissen.

– Tanken er å lage en nabofest for alle som ønsker å komme, forteller Castro. Nabofesten består av konserter på Furusetsletta, eller som det egentlig heter- Furuset Aktivitetspark.

Årlig event

Mens Furuset Festivalen varer fra fredag til søndag denne helgen, starter Groruddalen Blokk Party klokken 18 på lørdag, og er spekket med norsk hiphop.

Gatas Parlament, Breaknecks, Kasimba, Et lite stykke Furuset og mange flere. Ja, konsertlisten er god vare med kjente ansikter.

– Artistene jeg har kontaktet var alle positive og støttende, forteller Castro.

Planen og ønsket er å gjøre "nabofesten" til en årlig event.

– Akkurat nå er fokuset på Furuset, men jeg håper å gjennomføre Groruddalen Blokk Party årlig, da på ulike steder i Groruddalen, sier Jonathan Castro.

Hiphop i dalen

Oppe i det hele er ungdommen i området med på godt involvert, både når det gjelder arrangementet, shows og det praktiske.

– Det er viktig at ungdommen kommer frem. Vi er opptatt av å presentere alle type aktiviteter i bydelen, og hiphop har liksom sin base i Groruddalen. I tillegg er vi alltid glade for å muligheten til å arrangere noe gøy på Furuset, sier Indrevær.

Både hun og Castro gleder seg til å se ungdom, både fra Groruddalen og utenifra, samles på festen.

– Dette er åpent for alle, men det er greit at de aller minste har med seg noen voksne, sier Castro, som lover at alle, store og små, Frogner-fruer og østkantkids, skal bli møtt med åpne armer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere