Gå til sidens hovedinnhold

Hiphopmania på Lilleaker

Under det siste arrangementet før sommerferien var det diggbar hiphop som fylte ungdomshuset på Stoppestedet.

LILLEAKER: Rapduoene Hank og Mari, Bugge og Robin, og den anerkjente undergrundsraperen Nils m. Skills var blant trekkplasterne under fredagens store hiphoparrangement "statement". Sistnevnte artist arrangerte også skrivekurs i forkant av liveshowet, til glede for mange med en rapartist i magen.

Nils m.Skills er landets fremste innen sin freestyle-skils, og ungdommene har hatt stor glede av hans erfaring på området, forteller ungdomsklubbens arrangementsansvarlig Charlotte Langerud. Hun fremhever videre at musikken på "statement" viser at hiphop ikke er ensbetydende med sex og stoff.

Bevertning backstage

Først ute på scenen var Bugge og Robin. Rapduoen som for andre år på rad har laget russelåter for Oslo-russen, ble gjengitt blant annet med låtene "Anabolic alcoholic" og "Macarena" som fikk fram både jubelen og rytmesansen i publikummet.

Østkantduoen Hank og Mari fortsatte med showet med sine nye singler "Triks og slagord" og "Rist deg av deg!". Sistnevnte singel ble sluppet på markedet 14.mai i solidaritet med at Israel har okkupert Palestina i 60 år.

Vi prøver å fortelle folket at langt fra alt politikerne gjør er rett. Og det er alltid hyggelig å fremføre budskapet for et publikum, mener Hank.n I likhet med sine rapkolleger ble Hank og Mari foret med deilig grillmat backstage i bakgården til ungdomshuset.

Viktig møteplass

I tillegg til rap'en var også dansing og flammeblåsing på scenegulvet. Alva Amaile Eide (15) og Emilie Elsberg (14) er to av ungdomsklubbens mange frivillige, og som for anledningen hadde ansvaret for lysdesign og videofilming. Venninneparet har et stort hjerte for klubben.

Det er en veldig fin møteplass, og vi blir kjent med nye fjes fra dette området. Dessuten gir det oss muligheten til å delta på en rekke interessante kurs, forteller Alva Amailie.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året