RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hippe lover punktmarkering på gamletreneren


Johannes Hippe gjør comeback i norsk serie etter proffopphold i Frankrike og Sverige.
Johannes Hippe gjør comeback i norsk serie etter proffopphold i Frankrike og Sverige. Foto: Foto: Solfrid Therese Nordbakk
Bækkelagets Johannes Hippe deltok mandag på "Avkast" i forbindelse med håndballsesongen, der avslørte han at han planlegger en litt uortodoks taktikk i møtet med med gamletreneren.

ULLEVÅL: Anledningen var at Runar-trener Johan Zanotti, som han hadde i Lugi, lovte at han skulle sette frimerke på Bækkelagsspilleren allerede på midtbanen når lagene møtes.

– Han har sagt det veldig lenge nå. Jeg svarer at om han gjør det så tar jeg frimerke på han, på benken.Så da blir det frimerke til Runar, på treneren, ler Hippe.

– Det er ikke helt vanlig?

–  Nei, det tror jeg ingen har sett før. Jeg tar punktmarkering på han, fleiper 24-åringen.

LES OGSÅ: BSK presenterte to spennende unggutter i Oppsal arena

Gleder seg til kamerat-møte

BSK-spilleren har også sett seg ut favorittmotstandere og nevner publikumslagene Elverum, Haslum, Bodø og Arendal.

Ekstra gleder han seg til å møte Bodø hvor hans bestevenn og barndomskamerat, Jakob Heian Ringdal spiller, men BSK-spilleren kommer ikke til å ta på seg silkehanskene i det møtet.

– Da skal jeg gjøre alt for å vinne. Det er viktig å vinne den, jeg får kjøre litt ekstra hardt spill mot han, lover Hippe.

Bækkelaget har ikke bestemt seg for målsetning for sesongen, men en ting har de lyst til.

– Vi vil selvfølgelig være med i toppen. Det er ikke noe tvil om det. Det er kanskje spesielt Elverum og Haslum som er de store favorittene. Vi skal prøve å utfordre de, forteller 24-åringen.

LES OGSÅ: Hippe: – Jeg utelukker ikke Bækkelaget

Ta med vinnerkultur fra Sverige

Etter å ha vært proff i Frankrike og Sverige føler han at han har lært en del som han kan ta med seg inn i spillergruppa.

– Vi fikk jo en utrolig vinnerkultur nede i Sverige og ta med meg det inn i gruppa vil jeg prøve på. Og det  å klare å spille med litt favorittstempel som vi gjorde i Sverige, det er ikke bare bare. Jeg håper jeg kan bidra med litt erfaring.

– Hva synes du om det du har sett i Bækkelaget?

– Jeg synes det ser veldig bra ut. Veldig fin gjeng og mange lokale gutter, de har sånn vilje til å trene og utvikle seg. Vi har selvfølgelig hatt litt skader i oppkjøringen, men vi har gjort det beste ut av det. Jeg tror om vi får de skadete spillerne tilbake og får litt kontuinitet så kan det bli veldig bra. Jeg håper vi lykkes med det, sier han.

LES OGSÅ: Hippe hjem til BSK for å ta gull

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere