*Nettavisen* Nyheter.

Historisk mat på Løkka

Mange kunder stakk innom Foodstory på Løkka torsdag kveld.

Torsdag åpna Foodstory kveldsservering på Løkka.

LØKKA: Morten Østerhus og Silje Veen har drevet Foodstory i Thorvald Meyersgate noen måneder allerede, men torsdag markerte de åpning av kveldsservering.

Det som skiller Foodstory fra andre serveringssteder er at de ikke bare er opptatt av at rettene skal smake, men også at det skal være ren og sunn økologisk mat.

– Maten skal handle om opplevelse, sannslighet og samhørighet, og inspirere til et bedre kosthold, sier Østerhus til Østkantavisa.

Kravene som stilles til maten på Foodstory er enkelt og greit at den skal smake godt, være fremstilt uten kjemiske tilsetningsstoffer, ha god design og fortelle en god historie. Derav navnet.

I tillegg til å sitte ned kan du også kjøpe råvarer fra restauranten, slik at du kan overraske med et måltid litt utenom det vanlige på hjemmefronten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.