RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historisk navn eller hovedstadslag?


Johannes Hippe er en av profilene på BSK/NIF. Arkivfoto
Johannes Hippe er en av profilene på BSK/NIF. Arkivfoto
Det har strømmet på med forslag til et nytt, samlende navn for herrelaget BSK/NIF.

BEKKELAGET/NORDSTRAND: "Beste Østkant", "Kastellet", "BISK" og så videre. Folket på "høgda" har flittig sendt inn forslag til et nytt og samlende "logonavn" for herrelaget til BSK/NIF som skal spille i eliteserien kommende sesong.

Stem på din favoritt her!

Norbæk, Oslo 11, Oslo S

Juryen, bestående av daglig leder i BSK, Nina Kristiansen, styremedlem i BSK/NIF, Tom Nilsen og sportssjef i Nordstrands Blad, Arild Jacobsen, plukket tirsdag ut de tre beste kandidatene:

* NORBÆK – en "forkortelse"/sammenslåing av klubbnavnet Bækkelaget/Nordstrand. Dessuten er det et lokalt familienavn (Norbeck) med personligheter som kan vise til bragder innen forskjellig idrett, samt innenfor sirkus. Til slutt er Norbæk en referanse til sammenslåingen av Nordstrand og Bækkelagets orienteringsgrupper under krigen, da det ikke var lov å drive idrett. Formålet den gang var å verne om o-sportens miljø i sognet

* OSLO 11 – Tidligere var Oslo 11 postnummeret for området klubben favner over.

* OSLO S (Oslo Syd) – BSK/NIF er per dags dato det eneste herrelaget i eliteserien som er fra Oslo, og laget bør være en representant for hele byen. Vise at laget er fra hovedstaden og ikke et veikryss på et merkelig småsted. Å henlede oppmerksomheten til Oslo S (Oslo Syd) viser hvilken del av byen laget er fra.

Kjente artister lager sang

Og fra og med i dag, torsdag, kan du stemme fram din favoritt.

Navnet skal brukes i en ny logo, der klubblogoene til BSK og NIF også skal inngå. Dessuten er planen at navnet skal brukes som et samlende "kallenavn", og overfor sponsorer og liknende.

Det sitter for øvrig et knippe kjente artister klare for å skrive en rå sang, som skal fremføres før åpningskampen i eliteserien, så fort navnet er bestemt.

Avstemmingen avsluttes ved midnatt torsdag 3. september, og offentliggjøres i Nordstrands Blad mandag 7. september.

Send e-post til sporten@noblad.no eller sms med kodeord "konk" 1932.

Stem på din favoritt her!

Folkets stemme utgjør én stemme i den nevnte juryen.

LES OGSÅ: Hva skal BSK/NIF hete?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere