RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historiske gulljenter

Oslo-klubben Viqueens ble som første norske lag noensinne euro- pamestere i cheer-leading nylig.

Frederikshavn, Danmark: Viqueens kom til mesterskapet i Frederikshavn med en rekordstor tropp på 75 utøvere, og samtlige kom hjem med medalje. 21 av cheerleaderne er fra vårt distrikt, og syv av dem hadde ekstra grunn til å juble under mesterskapet.

Ingrid Stjernen, Martine Austenå, Sandra Høglund, Kine Hultin, Marlen Ravnaas, Thea Samer og Suzanne Sumbundu deltok nemlig på laget i cheer all female senior. Der gikk Viqueens helt til topps, og ble med det første gullvinner fra Norge noensinne. Frem til i år er det Finland som har hatt klippekort på førsteplassen.

For Viqueens ble det et fantastisk mesterskap. I tillegg til det ene gullet ble det ytterligere seks medaljer. Sølv ble det i både mixed senior og all female junior i group stunt, mens det ble bronse i partner stunt, cheer all female junior og cheer mixed senior.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere